Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 februarie 2019

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 februarie 2019. Săptămâna începe cu Luna Nouă în Vărsător. Acest aspect îi va influența în special pe cei născuți în zodia Vărsătorului sau cu ascendent în Vărsător, dar va avea un impact puternic și asupra celorlalte semne zodiacale. Este o perioadă a surprizelor și schimbărilor. 

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro. Iată previziunile pentru săptămâna 4-10 februarie 2019.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 februarie 2019

BERBEC

Săptămâna 4-10 februarie 2019 este cea în care Berbecii vor afla informații nu tocmai pozitive despre prietenii lor, iar aceste detalii îi vor determina să își schimbe părerea despre aceștia și își vor reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale. Pot exista rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI.

TAUR

În această săptămână, locul și rolul social vor fi în prim-planul atenției Taurilor. Aceștia vor simți atât amenințările, cât și șansa de a face salturi spectaculoase. Luna Nouă în Vărsător îi poate influența destul de mult în această perioadă, acești nativi putând să se gândească la un nou început, acceptând să își asume o nouă responsabilitate, chiar dacă acest lucru nu va fi lipsit de riscuri.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI.

GEMENI
Pentru Gemeni, săptămâna începe cu planuri și proiecte profesionale sau de viață care au, în general, o notă aventuristă și îndrăzneață. Acei nativi care sunt nemulțumiți de anumite aspecte ale vieții lor vor simți nevoia de schimbare, mai ales în preajma zilei de 4 februarie, când se va produce, în acest sector, Luna Nouă în Vărsător. Astfel, cei născuți în această zodie vor prinde curaj și încredere în șansele lor de reușită.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI.

RAC

Din punct de vedere financiar, Racii vor avea parte de o mulțime de surprize în această săptămână. Pot câștiga sume de bani importante, mai ales dacă  țin de ordinul promisiunilor sau al angajamentelor luate în cadrul unor dialoguri. Acești nativi trebuie să fie mai atenți în săptămâna 4-10 februarie 2019 la evaluările disproporționate sau la optimismul exagerat pe care l-ar putea stârni o împrejurare favorabilă lor, în linii mari.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI.

LEU

Începe o săptămână marcată de  relații parteneriale pline de surprize și întorsături de situație care îi vor obliga pe nativi să-și reevalueze atitudinea, strategia și chiar implicarea sau retragerea lor din conflicte care evoluează imprevizibil. Luna Nouă în Vărsător de pe 4 februarie le aduce surprize de proporții în cazul unor conflicte în justiție.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea parte de surprize la locul de muncă. Anumite evenimente pot schimba datele problemei în relațiile lor cu șefii sau cu superiorii. Luna Nouă în Vărsător îi poate obliga pe acești nativi să se gândească la o demisie, un transfer sau chiar o pensionare anticipată.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI.

BALANȚĂ

Luna Nouă în Vărsător care va opera pe casa a V-a îi va determina pe cei născuți în zodia Balanței să ia decizii drastice, radicale, dar justificate. Este un moment al destabilizărilor emoționale fie și numai pe fondul unor zvonuri sau relatări despre persoana iubită.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI.

SCORPION

Scorpionii vor avea parte de surprize care vin dinspre rudele în vârstă, părinți. Evenimente care îi vizează, direct sau indirect, situații urgente pentru a căror rezolvare ei trebuie să se implice. În plus, tot în această săptămână, acești nativi se pot confrunta cu stricarea unor aparate, mai ales din categoria celor care folosesc curent electric ori generează radiații, fenomen care va fi resimțit mai ales în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, care va genera furtuni electromagnetice.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI.

SĂGETĂTOR

Săptămâna 4-10 februarie 2019 nu este un moment bun pentru ca Săgetătorii să vorbească în public, să facă declarații, să dea interviuri. În preajma zilei de 4 februarie nu sunt deloc indicate deplasările nici pe distanțe mici, nici la depărtare, nici pe termen scurt, nici de lungă durată, nici în țară, nici în străinătate, nici pe cont propriu, nici într- un grup organizat. Atenție majoră la starea vehiculelor cu care se fac chiar și deplasările curente, prin oraș.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI. 

CAPRICORN

Capricornii vor avea parte de surprize bănești pe o largă paletă de situații, întâmplări, conjuncturi mai greu de anticipat. Unele pot fi favorabile nativilor, prin oportunitățile care li se deschid sau prin situațiile atipice care le permit să acționeze inteligent. Alteori, însă, ei pot fi victimele unor încurcături sau decizii ale altora, vecine cu abuzul, ca rezultat al incompetenței sau neînțelegerii corecte a situației de fapt, care îi pun pe jar și îi vor obliga pe Capricorni să alerge pentru a le da de capăt.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător îi va tulbura, îi va destabiliza, îi va face hipersensibili, extrovertiți, instabili și agitați pe acești nativi. În plus, în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, în sectorul casei I, a personalității, a construcției fizice și a afirmării personale, se poate vorbi de trăiri aparente.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI.

PEȘTI

Peștii vor experimenta în această perioadă posibile furtuni interioare, provocate de amintiri sau de ecoul unor evenimente care trezesc repulsii ori generează o stare de surescitare, de spaimă, de teamă de viitor. În preajma zilei de 4 februarie, atunci când se va produce Luna Nouă în Vărsător, aproape tot ceea ce vine spre Pești, ca informație oficială sau ca relatare personală, „de la om la om, îi va destabiliza, de unde și o explicabilă tendință a lor de a se apăra sau proteja prin fuga de realitate.

Previziunile astrologice detaliate ale Uraniei pentru zodia Peși le poți citi AICI. 

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop