Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Dacă anul care a trecut a fost un an bun pentru tine, anul care vine va fi unul și mai bun. Mergi înainte cu ceea ce ai început și îndrăznește chiar mai mult. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine martie, septembrie, noiembrie și decembrie. Fii foarte prudentă în februarie, aprilie și iulie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului: DRAGOSTE

În privința aceasta, cel mai bun lucru este să-ți consolidezi relația pe care o ai, nu să te gândești la ceva nou. Continuitatea este cheia succesului anul acesta, și nu doar în materia de dragoste și relații.

Dacă nu ești într-o relație, tot continuitatea este bună și pentru tine. Este mai puțin probabil anul acesta să te legi durabil de cineva. În schimb, independența îți aduce multe beneficii pe planuri diverse. Vei putea lua câteva decizii majore fără să te consulți cu nimeni.

Pentru a îmbunătăți norocul în dragoste, femeile trebuie să poarte accesorii albe, rotunde. Pentru bărbați, negrul este indicat și accesoriile cu jad sau cristal, de formă pătrată. În mod particular, nativii în Zodia Tigrului născuți în anul 1974, indiferent de gen, vor fi ajutați de o brățară roșie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului: BANI

Banii vor trage la tine și aproape că va fi destul să ieși din casă sau să dai un telefon ca să-ți iasă ceva. Dar vei fi tentată să cheltuiești cu mână largă și să nu te înțelegi cu nimic din tot acel bănet. Forțează-te să depui câte ceva într-un cont de economii sau dă-i cuiva de încerede să ți-i păstreze. Nu există nicio garanție că vei continua să câștigi întotdeauna atât de mult.

Mai mult noroc la bani ți-ar putea aduce un obiect de jad sau de cristal plasat în birou sau în camera ta.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului: CARIERĂ

Vei fi răsplătită din plin pentru eforturile depuse la muncă. Chiar dacă nu se va petrece o promovare concretă, importanța ta va crește simțitor. Vei avea prioritate în multe împrejurări în care se pune astfel problema. Și vei aduna capital de încredere și apreciere.

Îți va fi de mare ajutor colectivul cu care lucrezi, mai ales partea lui masculină. Aprecierea va fi entuziastă și toate deciziile vor ține cont de părerea ta, de preferințele tale și de punctele tale forte în profesie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Tigrului: SĂNĂTATE

Nu se anunță provocări serioase pentru sănătatea ta. Imunitatea poate să fie scăzută în perioadele cu mai multă muncă, mai puțină odihnă și mai mult stres. De altfel, în asemenea perioade, nici alimentația nu este corespunzătoare.

Probleme de sănătate va avea cineva din familie, un bărbat. Fii cu ochii pe cel care dă semne de slăbiciune. Când lucrurile nu mai sunt în ordine, du-l neapărat la doctor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop