Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Nu va fi cel mai bun dar nici cel mai rău an pentru tine. Pierderile vor fi mărunte și mai ales de natură materială, deci recuperabile. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine februarie, noiembrie și decembrie. Fii foarte prudentă în iulie, septembrie și octombrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului: DRAGOSTE

Din punct de vedere romantic, nu va fi un an strălucit, dar nici nefericit. Dacă ești în așteptarea unui partener, nu este cu totul exclus ca acesta să apară, dar lucrurile vor evolua lent și destul de neclar pentru o vreme.

Dacă relația în care ești pare că stagnează, nu forța trecerea la nivelul următor. Mai lasă o vreme lcururile așa cum sunt. Dacă se iau decizii pripite, unii vor simți frustrarea de a fi fost presați, ceilalți vor simți că n-au rezolvat, de fapt, nimic.

Pentru mai mult noroc în dragoste și relații, femeilor li se recomandă bijuterii verzi sau albastre, din jad sau cristal. Bărbaților, accesorii cu negru și forme ondulate.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului: BANI

Situația financiară va fi oscilantă anul acesta. Dar nu va oscila dramatic și oricum va fi mai bună ca cea de anul trecut. Trebuie să continui cu prudența în împrumuturi și investiții. Trebuie să fii ponderată în cheltuieli și să pui cât de puțin deoparte pentru momentele mai dificile.

O cană cu apă în birou poate să-ți sporească norocul la bani.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului: CARIERĂ

Din punctul de vedere al carierei, va fi un an mediu, potrivit. Este indicat să păstrezi un profil discret ca să te strecori cu bine prin toate frământările din mediul profesional. Este important să fii om de echipă și să nu pari că ameninți pe cineva cu ceva. Să se simtă cu toții comod în preajma ta și să-ți recunoască utilitatea.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Boului: SĂNĂTATE

Nativii în Zodia Boului tind să fie warkaholici, mai ales atuinci când au probleme pe plan sentimental. Nu este cazul să faci asta, pentru că, anul acesta, mai multă muncă n-o să-ți aducă mai mulți bani sau mai multe rezultate de orice fel. Calitatea și nu cantitatea muncii va conta. În concluzie, acordă timp relaxării și sănătății. Masajele și gimnastica de întreținere, înotul sau un sport practicat leje îți vor aduce beneficii substanțiale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop