Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 3-9 decembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 3-9 decembrie 2018.

BERBEC

Săptămâna 3-9 decembrie 2018 este marcată de încercări ale unor persoane rău-intenționate de a oferi o perspectivă deformată a unei probleme financiare cu scopul de a vă deturna atenția și de a rămâne ele cu întregul beneficiu. Este nevoie să dați dovadă de vigilență pentru a nu cădea în plasa intrigilor și minciunilor acelor persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 3-9 decembrie 2018 este o perioadă nepotrivită discuțiilor parteneriale, indiferent de natura parteneriatelor (conjugale, de afaceri, contractuale, negocieri). Sunt posibile tensiuni cu partenerul de cuplu pornind de la anumite informații care ajung la urechile voastre, descoperiri personale întâmplătoare sau concluzii care indispun și îngrijorează. Atenție la dezinformările pe care le pot practica partenerii de dialog.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 3-9 decembrie 2018 este marcată de tulburări ale stării de sănătate provocate de răceli, gripe, infecții dentare sau acutizarea unor disfuncții endocrine mai ales la nivelul aparatului genital și renal/urinar. Puteți avea parte de momente dezagreabile la locul de muncă (șicane, dialoguri provocatoare, acuzații și critici nedrepte). Această perioadă este, însă, favorabilă relațiilor parteneriale: dialog, negociere, împăcare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, accentul cade pe viața afectivă. Vă puteți confrunta cu amintiri neplăcute, cu trăiri marcate de spaima de singurătate, de neîncredere ori de gelozie. În sufletul unora dintre voi va încolți, chiar dacă asta nu-i va face mai fericiți, sâmburele răzbunării. Bine ar fi, totuși, să renunțați la această idee.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, puteți avea parte de secvențe dezagreabile din partea unor rude coalizate împotriva voastră și unite de un interes comun sau de un secret. Încercați să nu faceți promisiuni, nu proferați amenințări, nu aruncați cuvinte grele. Atenție dacă intenționați să cumpărați o casă și se pune problema unui avans sau a unei plăți integrale. Dacă vânzătorul grăbește lucrurile, sigur acolo este un viciu, al casei, al actelor, al statutului ei juridic.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna în curs este marcată de dialoguri dificile, vești care vă revoltă. La rândul vostru, nici voi nu veți umbla cu duhul blândeții. Deplasările din această perioadă sunt marcate de conflicte verbale, de situații stupide care v-ar putea pune în încurcătură. Totuși, pentru că unele informații se vor dovedi a fi minciuni, înțelept ar fi să nu puneți la inimă informațiile care vă privesc direct și care tind să vă destabilizeze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI 

BALANȚĂ

Săptămâna 3-9 decembrie 2018 este marcată de situații nemulțumitoare provocate de bani. Dacă, totuși, cei în drept să vă plătească sunt de bună-credință, atunci este vorba de situații mai grave, mai profunde care își au originea în neputințele financiare ale instituției unde vă desfășurați activitatea. În absența nemulțumirilor financiare, sectorul muncii vă poate aduce unora dintre voi prilejul unei frumoase ieșiri la rampă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, astrele vă înzestrează cu tărie de caracter, ambiție, rezistență fizică și psihică la stres și la presiuni, radicalism, gândire subtilă, strategie redutabilă. Totodată, veți da dovadă de o bună capacitate de a rezolva chestiunile bănești mai ales de a intra în posesia unor recompense, datorii, despăgubiri etc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta se caracterizează printr-un univers interior complicat. În sufletul multora dintre voi se vor da lupte de mai mare sau de mai mică intensitate: unii dintre voi vor dori să alunge amintiri dureroase, născute din atașamentele care au fost curmate de cursul evenimentele (înstrăinări, conflicte, drame ale rudelor și apropiaților); întrebări retorice, dorința de a ieși din ceața gândurilor apăsătoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI 

CAPRICORN

În săptămâna 3-9 decembrie 2018, în jurul vostru pot gravita foști prieteni, colaboratori și apropiați care s-au întors împotriva voastră sau care nu mai prezintă încredere. Cu unii, vă aflați deja în relații încordate, dar, din varii motive, ori doar pentru a salva aparențele, nu-i îndepărtați, tolerându-i cu mare greutate. Faceți eforturi susținute ca să supraviețuiți între oameni incomozi ori periculoși prin versatilitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, aveți șansa de a vă afirma printr-o luare de poziție în public, care va face valuri. Totodată, mecanisme socio-profesionale vor pune la încercare răbdarea și rezistența ori întreaga construcție umană a voastră, în consecință, va trebui să vă confruntați din nou cu ecourile a ceea ce s-a întâmplat, s-a petrecut ori s-a decis în trecut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 3-9 decembrie 2018, contextul astral solicită intens universul conștiinței de sine, al credinței și al convingerilor. Acest context astral va scoate la suprafață gânduri uitate care acum, la o analiză atentă, par valoroase și actuale. Dar, pentru a le pune în practică și a le da viață, trebuie să faceți sacrificii, să faceți schimbări în mintea și sufletul vostru.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal