Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19-25 noiembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018, veți fi obligați să vă mobilizați, să aveți inițiative, să faceți demersuri și să răspundeți la tot felul de solicitări. Săptămâna stă sub semnul aflării de știri importante, al schimbului de informaţii şi al achiziţiilor de cunoştinţe care permit cristalizarea unei opinii.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018 predomină momentele de neliniște, de agitație. Motivele acestor stări dezagreabile pot fi evenimentele curente sau chestiunile de importanţă sporită pe care va trebui să le abordați curând şi pentru care nu vă simțiți suficient de bine pregătiţi. Alte motive ar putea ține de reluarea unor situaţii inconvenabile legate de muncă (volum, plată, termene de predare).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 19-25 noiembrie 2018 stă sub semnul situaţiilor dezagreabile petrecute între voi şi unele persoane foarte apropiate, al controverselor sau divergenţelor de opinii, pe care vi le veți putea reprima cu greu. Totodată, veți aborda original şi îndrăzneţ chestiuni personale, parteneriale (inclusiv conjugale) sau profesionale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 19-25 noiembrie 2018 stă sub semnul presiunilor publice. Trebuie să faceți față unui context oficial cu premise profesionale, sociale ori de imagine personală. Totodată, în această perioadă vă manifestați dorinţa de a consolida una sau mai multe relaţii de prietenie sau de a vă integra într-un grup de iniţiativă şi acţiune.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

Această săptămâna abundă în motive de satisfacţie materială sau de bucurie sufletească (flatare, recunoştinţă) determinate de primirea unui cadou, a unei atenţii sau a unui ajutor material. Veți renunţa la atitudinea inflexibilă adoptată până acum pentru a discuta calm interesele voastre materiale (partaj, obligaţii succesorale). De notat și schimbarea opiniilor voastre care nu mai sunt concordante cu direcţia evenimentelor de dată recentă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018 se remarcă tendinţa de a atenua neînțelegerile apărute în ultima vreme în relaţiile parteneriale. Asta nu presupune, totuși, concesii, cedare sau împăcare, ci doar adoptarea unei atitudini mai flexibile, mai tolerante şi mai obiective. Contextul astral favorizează schimbările minore, dar utile în orice tip de conflict. Rămâne activă dificultatea de a rezolva chestiunile băneşti curente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna este marcată de nemulţumiri în viaţa de cuplu sau în felul în care evoluează relaţiile de afaceri. Vă abțineți să formulați observaţii critice pentru a nu încorda şi mai mult relaţiile şi aşa destul de ostile. Contextul astral favorizează posibilitatea unor discuţii lămuritoare cu reprezentanţii unor instituţii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018, viaţă sentimentală este marcată de amintiri, nostalgii şi, mai ales, de nevoia de a compensa provocările din viaţa activă cu o stare de linişte şi de mulţumire sufletească. Simțiți nevoia să evadați din cotidian prin emoţiile superioare provocate de artă, lecturi, spectacole. Contextul astral favorizează tulburările la serviciu (modificarea programului, conflicte cu colegii, nemulţumiri faţă de anumite măsuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta,  în plan sentimental, vor reveni în prim-planul trăirilor lor revoltele faţă de felul în care se poartă şi gândesc persoanele apropiate sufleteşte de voi. Doar că, de această dată, nu veți mai apela la indiferenţă sau toleranţă, ca altădată, ci veți lua în calcul despărţirea de acele persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018 vă manifestați dorinţa de a atenua efectele unor dialoguri abrupte din ultimul timp, de a restabili un dialog, de a repara o relaţie între fraţi, vecini sau persoanele cu care vă aflați în relaţii apropiate. Atsrele favorizează posibilitatea de a face o impresie frumoasă, de a impresiona prin felul în care vă exprimați sau puneți problema în orice împrejurare publică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vine cu ameliorări în plan bănesc ori rezolvări ale unor încurcături legate de plata salariilor, indemnizaţiilor etc. Totodată, aveți parte de o avalanşă de informaţii, veşti care vizează diferite sectoare din viaţa şi activitatea voastră. Contextul astral favorizează deplasările de scurtă durată, făcute în mare grabă, ca urmare a nevoii de a rezolva urgent o problemă. De asemenea, aveți parte de dialoguri incomode.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 19-25 noiembrie 2018, veți consuma multă energie pentru rezolvarea problemelor băneşti curente, dar urgente. Sunteți obligați să alergați de colo-colo pentru a le găsi o rezolvare onorabilă. Vestea bună este că astrele susţin în chip special sectorul ascensiunii voastre profesionale. Pentru unii dintre voi, este vremea promovărilor, a numirii într-o funcţie, a unui spor de autoritate sau a unui câştig de imagine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal