Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 3-9 august 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Iată, mai jos, previziunile Uraniei pentru săptămâna 3-9 august 2019.

BERBEC

Perioada 3-9 august 2019 este marcată de aspecte astrale complicate, mai ales la capitolul comunicare verbală. Se vor activa vechile nemulțumiri și divergențe. Nu este o perioadă favorabilă împăcărilor sau ajungerii la un acord. În plus, aveți sentimentul că sunteți păcăliți într-o chestiune materială.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 3-9 august 2019 este marcată de eforturile voastre de a înțelege logica unor evenimente ori de a descifra adevărul într-o situație încâlcită. Vă este imposibil să luați decizii și să vă hotărâți la ce renunțați și cărui aspect din etapa voastră actuală de viață să-i acordați mai multă atenție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În perioada următoare, aveți parte de vești care nu vă fac deloc plăcere, legate de un aspect privitor la locul de muncă; bârfe, comentarii deplasate ale colegilor de serviciu. Nu intrați în jocul periculos al zvonurilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 3-9 august 2019, universul vostru interior este plin de sentimente,  de trăiri intense, de emoții, de amintiri și de impulsuri mai puțin raționale. O chestiune profesională s-ar putea rezolva în acest răstimp ori unei nereguli în regimul de muncă și plată i s-ar putea găsi soluția potrivită.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 3-9 august 2019 este marcată de amărăciunea stârnită de starea de sănătate a unui părinte ori de relația complicată cu unii membri de familiei. Aveți tendința de a reacționa energic, fără a lăsa porți deschise reluării dialogului pe o temă dezbătută deja.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În perioada care urmează, starea voastră de spirit nu va fi dintre cele mai bune. Nu reacționați deloc bine la divergențele de opinii, la contraziceri și la observațiile critice. Simpla aluzie la un fapt din trecut sau o situație asemănătoare cu o situație din trecut care v-a lezat sunt motive suficiente pentru a reacționa destul de violent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 3-9 august 2019 este marcată de o dezamăgire cu privire la felul în care se soluționează o chestiune salarială ori o datorie a cuiva față de voi. Vor avea loc schimburi de cuvinte menite să pună lucrurile la punct, să aducă o explicație necesară sau să dea o replică acuzațiilor nedrepte care vi s-au adus cu ceva timp în urmă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta este marcată de doruri, melancolie, regrete, suspine. Contextul astral influențează puternic sectorul carierei, unde veți avea parte de atacuri, dar și succese.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 3-9 august 2019 este marcată de tensiuni. Veți pune la punct un cunoscut care nu respectă regulile jocului. Sunt posibile frământări interioare născute din stresul și neregulile legate de locul de muncă, de relațiile de serviciu, de natura atribuțiilor profesionale, de contradicțiile ivite între principiile voastre și principiile instituției în care lucrați și la care nu puteți adera cu conștiința împăcată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

O chestiune delicată la locul de muncă ar trebui rezolvată discret, însă acest lucru nu e tocmai ușor. Dialogul cu cei care ar putea rezolva această problemă fie nu va fi posibil, fie va fi dificil sau va fi tulburat de situații speciale (împrejurări ciudate) care vor împiedica comunicarea firească.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 3-9 august 2019 este marcată de situații destul de neplăcute. Unii colegi sau foști parteneri vor încerca să vă strice imaginea, statutul, atacându-vă, mai mult sau mai puțin justificat, în fața unei asistențe (colegi, public, spectatori).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Contextul astral al săptămânii 3-9 august 2019 este impactant pentru carieră. Inițiativele pe care le aveți și deciziile pe care le luați în această săptămână vor marca următorii șase sau doisprezece ani. Important de menționat este faptul că veți scăpa de spaima de a nu face față așteptărilor celor din jur.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Sursa foto: captura Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal