Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Taur din 24 octombrie. Previziunile Uraniei

Faza de Lună Plină este momentul în care culegem roadele. Cu alte cuvinte, în preajma Lunii Pline acțiunile noastre din trecut sunt fie răsplătite, fie pedepsite. Luna Plină în Taur din 26 octombrie ne afectează pe toți, într-o măsură mai mică sau mai mare.

Iată, așadar, ce ne așteaptă pe 24 octombrie, conform previziunilor Uraniei

 

BERBEC

Luna Plină în Taur din 24 octombrie vă aduce situații mai puțin obișnuite sau greu de înțeles și de explicat. Contextul astral vă activează casa banilor obținuți din muncă proprie, așadar, puteți culege roadele unui proiect.

TAUR

Luna Plină în Taur din 24 octombrie vă aduce mai multă stabilitate, mai mult echilibru interior, dar și mai multă fixitate în opinii și dorințe. Vă atașați puternic de idei sau de oameni și puteți deveni foarte intransigenți.

GEMENI

Aspectul format de Lună pe 24 octombrie vă vulnerabilizează destul de mult. În special pe acei nativi care, zilele acestea, trebuie să se supună unor intervenții chirurgicale, mai ales unor anestezii. Există riscul reacțiilor alergice, de intoleranță și de respingere a substanțelor folosite.

RAC

Luna Plină în Taur din 24 octombrie accentuează unele nemulțumiri stârnite fie în relațiile cu prietenii sau cunoscuții, fie în relațiile copii-părinți. Nemulțumirile pot duce către ostilitate.

LEU

Luna Plină în Taur din 24 octombrie accentuează conflictele dintre voi și anumiți arteneri de proiect, colaboratori, care vă pot sabota, contesta sau destabiliza, ceea ce v-ar putea duce în pragul renunțării. Pentru unii dintre voi se pune problema menținerii într-o funcție sau într-o postură publică.

FECIOARĂ

Luna Plină în Taur din 24 octombrie acutizează un conflict interior petrecut la nivelul convingerilor morale, al crezului religios, al idealurilor culturale, al conștiinței profesionale sau al atașamentelor politice și civice. Cumva, sunteți obligați să vă revizuiți atitudinea față de oamenii, ideile și evenimentele cu care intrați în dezacord.

BALANȚĂ

Luna Plină în Taur din 24 octombrie aduce un posibil motiv de nemulțumire legat de penalitățile, sancțiunile sau neregulile rezultate din întocmirea incorectă a unor documente. În ideea că urmează să intrați în posesia unor bunuri sau că veți primi un ajutor, unii dintre vor fi tentați sau constrânși să facă cheltuieli suplimentare pentru a susține respectivul demers. Refuzați orice astfel de îndemn dacă aveți indicii că nu este tocmai legal.

SCORPION

Luna Plină din 24 octombrie influențează relațiile parteneriale. Veți dori să înfrângeți obstacole care vă stau în cale, dar cum despărțirea de un soț sau de un asociat nu este posibilă, efortul vostru va viza șubrezirea voinței partenerilor, spre destabilizarea acestora prin situații care să scoată la iveală slăbiciunile și defectele lor.

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Taur din 24 octombrie influențează starea organică, favorizând vindecările astrale, mai cu seamă dacă vă întâlniți cu medici psihiatri, preoți, cu specialiști în terapii alternative. În această perioadă, viața interioară va fi caracterizată prin melancolie, tristețe, dar și revoltă sau mânie.

CAPRICORN

Relațiile bazate pe simpatie, dragoste, relațiile cu părinții ori cu prietenii vor fi marcate de îndoială sau de sentimente de teamă. Ostilitatea și rigiditatea se vor intensifica în preajma Lunii Pline, care va privi viața afectivă, relațiile sentimentale, generând antipatie, gelozie ori ambiții.

VĂRSĂTOR

Casa, familia, relația cu rudele și statutul bunurilor personale vor fi puse la încercare de aspectul format de Lună pe 24 octombrie. Într-o directă legătură, condiționându- se, uneori, reciproc, casa, familia, funcția și numele se vor afla în conflict sau în impas.

PEȘTI

Luna Plină în Taur din 24 octombrie favorizează apariția inhibițiilor relaționale. Veți prefera să stați singuri cu preocupările care vă oferă satisfacții sigure și calme, departe de tumultul confruntărilor verbale. Contextul astral vă îndeamnă să fiți prudenți, rezervați față de orice ofertă, propunere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal