Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 ianuarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 ianuarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 22-28 ianuarie 2018, Berbecii vor avea foc la inimă, dar, în egală măsură, inspirație, dorință de acțiune, de a demonstra ce pot. Contextul astral favorizează, așadar, o oarecare agitație, însă, totodată, favorizează și sectorul călătoriilor, acești nativi devenind disponibili pentru călătorii în străinătate sau primind oferte pentru astfel de călătorii. Sunt bine aspectate elementele de comunicare cu oameni aflați dincolo de granițe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Taurii au avut de-a face până acum cu un context astral care a exercitat presiuni sociale și morale asupra lor, distrugând dialogul și cooperarea. De-acum înainte, însă, lucrurile se schimbă. Acești nativi vor intra în legătură cu oameni și cu instituții de pe urma cărora vor avea un beneficiu material. Vor exista, de asemenea, gesturi și inițiative menite să pună în ordine o serie de realități care au nevoie de un cadru legal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii 22-28 ianuarie 2018 favorizează dinamismul în relațiile parteneriale. Acestea vor fi mai multe, mai bogate, colaborarea nativilor cu partenerii  va fi constantă. Este o perioadă favorabilă încheierii unui contract. Dacă nativii sunt implicați în procese, lucrurile vor lua o turnură care le va conveni de minune. Există însă și un risc asupra căruia trebuie tras un semnal de alarmă: nu încercați să precipitați lucrurile, lăsați-le să-și urmeze cursul firesc!

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 22-28 ianuarie 2018, acești nativi vor avea ceva probleme de sănătate. Poate fi vorba despre o stare congestivă, inflamații sau febră. Nu sunt excluse nici probleme legate de ficat sau de aparatul locomotor. Cu toate acestea, nativii vor avea mai multă energie decât de obicei, mai multă motivație și vor fi mult mai dispuși să dea ascultare recomandărilor medicului decât au făcut-o până acum. De menționat că în sectorul profeesional pot avea loc schimbări importante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 22-28 ianuarie 2018, pe Lei îi așteaptă o serie de aventuri. S-ar putea scrie un roman despre experiențele pe care acești nativi le vor avea de-acum înainte. Leii sunt amatori de plăceri speciale, exotice, nobile. În perioada care urmează, șansele ca acești nativi să cheltuie sume însemnate de bani pe obiceiuri scumpe, pe distracții, pe satisfacerea dorințelor sunt foarte, foarte mari.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În perioada care urmează, relațiile de familie ale Fecioarelor se încing. Au loc discuții furtunoase, schimburi de cuvinte care numai decente nu pot fi numite, curg acuzațiile și reproșurile. Acești nativi nu vor menaja pe nimeni, vor spune tot ce-i deranjează, reușind, astfel, să supere multă lume. Unele situații conflictuale pornesc de la modul în care unele persoane apropiate Fecioarelor administrează un bun, acestea din urmă având cu totul alte idei referitoare la modul corect de administrarea a respectivului bun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În această săptămână, contextul astral favorizează mobilitatea, capacitatea de deplasare, posibilitatea de a face călătorii. Este o perioadă favorabilă acumulării de cunoștințe. De menționat și faptul că la fel de bine aspectat este și sectorul sentimental. Unii nativi pot avea parte de împăcări surprinzătoare cu persoane pentru care au avut sentimente profunde la un moment dat în viața lor. Alți nativi se vor îndrăgosti la prima vedere. Pentru Balanțe, această perioadă este una a trăirilor intense, a dorinței de descoperire.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al săptămânii 22028 ianuarie 2018 influențează casa banilor. Aspectul indică efort, muncă, dăruire sau chiar sacrificiu. de asemenea, mai înseamnă dorință de intrarea în legalitate sau în normalitate sau de a schimba fundamental un regim de muncă. Criteriile și argumentele sunt cele de ordin financiar, dar mai ales de ordin legal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Acești nativi sunt foarte avantajați, în această săptămână, de contextul astral. Marte, care intră în zodia lor pe 26 ianuarie, le va da energie, forță, curaj, determinare. Acești nativi decid să se apuce, în sfârșit, de planuri pe care le-au tot amânat, să rezolve treburi încurcate. Săgetătorii vor fi priviți cu încredere, cu simpatie, cu oarecare invidie datorată schimbărilor pe care sunt capabili să le facă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Contextul astral al săptămânii 22-28 ianuarie 2018 favorizează preocupările privind o chestiune juridică. Ea poate avea legătură cu existența cotidiană, dar poate fi și o chestiune de principiu ori de derută, de derivă interioară. Unii Capricorni nu știu încotro s-o mai apuce în viață. Unii doresc schimbări radicale, alții vor schimbări pe ici, pe colo – spre exemplu, schimbarea serviciului. Este o perioadă de nemulțumiri, de analize profunde, de întrebări, și mai puțin de răspunsuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În această săptămână, nativii vor fi copleşiţi cu veşti şi există riscul să nu le poată procesa în totalitate, să respingă o parte dintre ele, existând astfel riscul de a pierde informații cu adevărat necesare lor. Vărsătorii vor fi dornici să+şi lărgească cercul de cunoscuţi, însă, în acelaşi timp, vor fi foarte selectivi cu aceştia, fiind atenţi la onestitatea potenţialilor prieteni şi la autenticitatea sentimentelor acestora faţă de ei.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 22-28 ianuarie 2018 este marcată de o agitație continuă provocată de nevoia de a face rost de bani. Nu sunt de trecut cu vederea nici conflictele interioare între ceea ce cred Peştii și ceea ce trebuie să spună în public sau să rostească „de ochii lumii', dar nu este exclusă nici revolta față de neîmplinirile personale pe care și le reproșează.

Previyiunile detaliate ale Uraniei pentru Peşti, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal