Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2019

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Această săptămână este marcată de două evenimente astrologice majore – Luna Nouă în Balanță, care are loc pe 28 septembrie, și intrarea lui Marte în Balanță, pe 4 octombrie.

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 28 septembrie – 4 octombrie 2019

BERBEC

În săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019, toate chestiunile care privesc o relație partenerială se vor intensifica. Este posibil ca întâlnirile pe care le aveți azi, dialogurile pe care le purtați să se desfășoare în termenii impuși de parteneri. Totodată, este posibil să vă supravegheați voi înșivă pentru a nu deteriora respectivele relații. Contextul astral vine cu speranțe și gânduri de viitor, care presupun schimbări importante.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019 este marcată de dialoguri inconfortabile. Situația s-ar putea complica din pricina neîncrederii pe care o inspirați unei anumite persoane sau din pricina tetației acelei persoane, care se simte lezată de voi, de a se răfui, de a se răzbuna. De notat riscul de înșelătorii între parteneri, mai ales între asociați în afaceri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Perioada cuprinsă între 28 septembrie – 4 octombrie 2019 este marcată de enervare, agitație, iritabilitate, nerăbdare, temeri, mai mult sau mai puțin justificate. Dialogurile la locul de muncă vor sta sub semnul unor nesincerități, provocări, turnătorii, indiscreții, bârfe sau calomnii.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2019 este marcată de tulburări afective trecătoare și discrete care se vor accentua, însă, în ultima parte a săptămânii. Contextul astral favorizează neliniștea și amărăciunea, mai ales dacă, din punct de vedere afectiv, unii dintre voi se confruntă, de mai multă vreme, cu nesiguranță, singurătate, regret, îndoială.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019 stă sub semnul îngrijorărilor legate de un membru al familiei sau al enervării generată de activitățile domestice. Contextul astral impactează cu precădere casa relațiilor de familie și a averii personale, introducând o notă neplăcută de dizarmonie, bănuială, neîncredere, constatări dezamăgitoare cu privire la o rudă, spaima de a nu pierde un bun personal.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019 este marcată de o stare de spirit mai puțin confortabilă, motiv pentru care nu veți fi niște parteneri de dialog deloc comozi. Nu sunt excluse divergențele între rude pe fondul unui conflict de interese.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019 aveți parte de îngrijorări sau nemulțumiri privitoare la felul în care sunteți retribuiți pentru munca depusă. Vestea bună este că astrele vă ajută să purtați dialoguri inspirate și vă oferă șansa de a participa la evenimente oficiale în cadrul cărora puteți face o figură frumoasă prin intervenții inspirate și corecte.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Contextul astral al perioadei care urmează influențează mai cu seamă universul vostru interior. Astfel, în aceste zile, veți fi preocupați să analizați, fără patimă, relaxați, trecutul sau chiar prezentul incert. Cu alte cuvinte, este favorizată limpezirea interioară.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În perioada cuprinsă între 28 septembrie și 4 octombrie 2019, relațiile cu prietenii sunt menținute din politețe, din datorie socială, din obligație umană sau din respect și considerație personală. Totodată, ați putea fi prinși, fără voia voastră, într-un vârtej relațional din ale cărui constrângeri cu greu veți putea scăpa (obligații morale, nevoia de a fi solidari cu cauza acelora în nevoie, un proiect comun ce nu trebuie pus în pericol).

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Contextul astral al săptămânii 8 septembrie – 4 octombrie 2019 aduce în prim-planul atenției voastre nevoia de a echilibra o imagine„ciupită' de critici, controverse sau atacuri publice, prin succes și performanță personală sau profesională. Posibilă discuție cu un prieten care provoacă neplăcere, mânie sau dezamăgire.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2019 este plină de idei și proiecte. Imaginația voastră va fi bogată în sugestii logice, contextul astral vă ajută să sesizați oportunitățile și să găsiți soluții de mare finețe. Pot avea loc întâlniri cu persoane apropiate alături de care să încercați să găsiți soluții la un proiect comun ori alături de care puteți trece mai ușor printr-o situație delicată.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

O chestiune patrimonială sau financiară va intra „în linie dreaptă' și va genera situații din categoria urgențelor, motiv pentru care va trebui să vă mobilizați pentru a pune la punct un dosar cu componentă legală (juridică, notarială sau, secundar, administrativă).

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop