Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Balanță din 28 septembrie. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Balanță

Luna Nouă în Balanță ne oferă echilibru și ne ajută să vedem toate aspectele unei situații. În același timp, această fază a Lunii ne ajută să ne gestionăm mai bine relațiile, dragostea și banii. Este un moment propice pentru eliminarea răului din viaţa noastră.

Află de la Urania cum influenţează Luna Nouă în Balanță zodiile. Aici, previziunile complete

BERBEC

Luna Nouă în Balanță vă aduce oferte și soluții pentru a ieși dintr-un impas. În această perioadă se pot pune bazele unor noi tipuri de colaborare. În sectorul relației de cuplu, aveți șansă să vă îmbunătățiți relația alterată de certurile, nemulțumirile sau împrejurările destabilizatoare din ultimii ani.

TAUR

Luna Nouă în Balanță care va avea loc pe 28 septembrie ar putea marca un eveniment important la locul de muncă sau într-o chestiune ce privește bunul plasament al capacității voastre profesionale.

GEMENI

Luna Nouă din 28 septembrie poate aduce, în cazul vostru, începutul unei relații noi sau acceptarea unor condiții și circumstanțe pentru a salva o relație mai veche.

RAC

Pentru voi, Luna Nouă în Balanță marchează începutul unei perioade foarte importante. Puteți trece printr-o încercare sau printr-un eveniment care poate schimba datele unei importante probleme de viață.

LEU

Această fază a Lunii vă poate aduce o surpriză de proporții sau o situație inedită, iar acest lucru va fi cu atât mai posibil dacă vă aflați într-o călătorie.

FECIOARĂ

Acest aspect al Lunii vă aduce o schimbare în sectorul banilor. Poate fi vorba despre un nou început. O nouă investiție sau o noua oportunitate vă vor ajuta să vă simțiți mai împliniți.

BALANȚĂ

Lună Nouă în Balanță, din 28 septembrie, va patrona un posibil început de activitate sau o nouă atitudine în concordanță cu provocările momentului, dar și cu abilitățile voastre de a vă adapta la nou.

SCORPION

Această fază a Lunii constituie un moment special pentru voi, ea putând contribui la limpezirea interioară necesară înaintea luării unei decizii importante.

SĂGETĂTOR

În preajma momentului de Lună Nouă există mari șanse să vă iasă în cale o persoană care, în viitor, să joace un rol important în viața voastră. De asemenea, este la fel de posibil ca o relație mai veche să se reia într-o nouă ipostază.

CAPRICORN

Acest aspect format de Lună vă va da impulsul de „a ieși la rampă', de a avea o inițiativă mai mult sau mai puțin diplomatică în funcție de vârstă, educație, experiență sau miză.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Balanță vă ajută să progresați, să faceți un salt, să vă schimbați viața. Cum se vor întâmpla toate aceste lucruri? Luna Nouă vă oferă acum un bun prilej să evaluați realitatea și să „adulmecați' viitorul și astfel să ajungeți la idei clare, care să vă anticipeze și să vă susțină decizia.

PEȘTI

Luna Nouă din 28 septembrie ar putea pune în evidență, în cazul vostru, o formulă (mai simplă) de rezolvare a unei probleme ce nu trebuie amânată.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop