Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 28 ianuarie-3 februarie 2019

Duminică de duminică, de la orele 18.00, Urania vine cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează, pe www.libertatea.ro . Iată ce ne așteaptă în săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019.

BERBEC

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 stă sub semnul ușilor larg deschise către un drum personal spre care tindeți de multă vreme și căruia i-ați dedicat ani de efort și pregătire. Este un moment al confirmării profesionale, dar și al încercării personale, al rezistenței, atenției, răbdării și exercitării corecte a autorității. Puteți avea parte de surprize venite din partea apropiaților.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta, relațiile cu cei cu care sunteți într-un conflict declarat (dușmănie, rivalitate, proces, anchetă, etc.) nu dau semne să se îmbunătățească, dimpotrivă. Este o perioadă în care vă veți manifesta clar dorința de a vă consolida un proiect de viață, de a vă asuma greul unei perioade de învățare, de acumulare a cunoștințelor, de ridicare a nivelului de performanță profesională prin efort personal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 este marcată de nemulțumiri provocate de relațiile de antipatie, revanșă sau competiție desfășurată cu metode incorecte la locul de muncă. Nici cu sănătatea nu veți sta prea bine. Sunteți predispuși la infecție, răceală, gripă, sinuzită, infecție urinară, renală, genitală. Disfuncțiile endocrine pot fi accentuate de frig și de regimul restrâns al luminii diurne.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 va fi încărcată din punct de vedere sufletesc cu amărăciuni, doruri, regrete. Veți fi hipersensibile, hiperreactive, lacrimogene și veți avea tendința de a exagera semnificația oricărui fapt de viață modest, banal sau trecător. În ceea ce privește sectorul relațional, relații conjugale vor fi distante, rezervate, lăsând să se întrevadă o nemulțumire nerostită.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta este marcată de îngrijorări provocate de situația în care se află o rudă apropiată. Ceva mai bine stau lucrurile în plan afectiv. Contextul astral favorizează legăturile sentimentale care evoluează frumos. Puteți avea parte de întâlniri plăcute care să vă motiveze să vă implicați în relații serioase. La locul de muncă, vă puteți confrunta cu relații încordate și cu un volum mai mare de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 veți fi mai sensibili la critici, chiar dacă justificate, la care veți reacționa vehement. La urechile voastre pot ajunge informații care să vă pună pe gânduri. În planul relației de cuplu, aveți tendința să fiți rezervați față de persoanele cu care aveți o legătură afectivă. Veți analiza și vă veți limita efuziunile lirice. Alți nativi pot resimți singurătatea sau izolarea ca o povară de care nu pot să scape.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 este marcată de îngrijorări sau nemulțumiri financiare. Vestea bună este că vei avea noroc la informații și șansa de a primi sfaturi avizate. Relațiile cu părinții vor deveni stresante din cauza unor chestiuni patrimoniale. Sentimental, veți sta ceva mai bine. Contextul astral favorizează surprizele plăcute care vă vor face să trăiți intens.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În perioada care urmează, veți face o analiză aprofundată a situației voastre financiare, dar și planuri privitoare la o modalitate onestă de câștig bănesc. În sectorul muncii, veți face un efort major pentru a face față sarcinilor de serviciu, neregulilor ce trebuie rezolvate fără întârziere sau a disfuncțiilor de natură organizatorică. Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la stres organic, dureri de cap, pusee de hipertensiune.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, veți avea motive de amărăciune, care își au originea în trecut: amintiri, regrete. Vestea bună este că această stare nu va dura foarte mult, iar sfârșitul de săptămână vă va prinde plini de energie, de speranță, de încredere în propriile puteri. La urechile voastre ajung informații utile ivite în împrejurări neobișnuite. Puteți avea parte de întâlniri cu persoane care vor juca un rol interesant în actuala etapă de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 este marcată de neîncredere, de rezerve față de ideile, sugestiile, îndemnurile venite din partea unor persoane apropiate sau a unor prieteni. O presimțire vă va face să nu priviți cu încredere aceste intervenții. Simțiți nevoia să faceți curat în trecutul vostru și veți începe prin a vă pune ordine în idei și a lua deciziile corecte, sănătoase pentru echilibrul vostru psihic.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 28 ianuarie-3 februarie 2019 este marcată de provocările abile ale rivalilor care, dacă nu vor fi ținute sub control, ar putea avea un efect negativ asupra imaginii voastre publice (mai ales dacă va fi vorba de jumătăți de adevăr, insinuări, aluzii greu de probat sau de contracarat). Aveți tendința să reacționați brutal dacă sunteți provocați și să vă implicați în dispute a căror miză va fi una mediocră.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta, contextul astral este favorabil afirmării, confirmării valorii, succesului, notorietății. Unii dintre voi își vor asuma postura de purtător de cuvânt al unui interes general și înscrierea într-un parcurs public de activitate cu rigorile, dificultățile și pericolele ce decurg din acest rol. Veți manifesta o atitudine rigidă în fața derapajelor de limbaj sau de comportament ale cunoscuților și apropiaților.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal