Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 25-31 mai 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 25-31 mai 2019.

BERBEC

Săptămâna 25-31 mai 2019 este o perioadă bună pentru a vă reechilibra psihic. Luna, care va traversa semnul vostru zodiacal, vă va ajuta să vă regăsiți starea de normalitate. Veți fi plini de energie, de voință, harnici și întreprinzători, plini de curaj și combativitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 25-31 mai 2019 este marcată de evenimente speciale, de situații care vă obligă să le observați și să luați atitudine. Sunt posibile momente agreabile, obținute ca un beneficiu personal (mulțumire sufletească, înveselire, recreere). Alteori s-ar putea vorbi chiar de o regăsire, mulțumitoare pentru minte și spirit, pe aceeași lungime de undă cu persoane cunoscute ocazional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI 

GEMENI

Săptămâna aceasta este marcată de momente plăcute în plan profesional. Reușiți să vă faceți admirați de cei din jur, să-i cuceriți fără drept de apel, demonstrându-vă valoarea personală. Aveți parte de întâlniri, negocieri, tratative de împăcare sau de rezolvare a unui conflict.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Perioada următoare se remarcă prin ambiții socio-profesionale, efort de afirmare, combativitate în plan public și profesional, confruntări cu colaboratori sau parteneri care tind să vă limiteze inițiativele sau deciziile. Veți simți nevoia de a vă baza pe un prieten, de a cere și primi sprijin de la un grup de apropiați cu care vă regăsiți pe aceleași coordonate de gândire și acțiune, de a solicita ajutorul unei persoane pe care o prețuiți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

Această perioadă este marcată de dialoguri presărate cu surprize: schimbarea strategiei unor adversari, informații destabilizatoare, reacții ciudate de care trebuie să țineți cont. Vreți să vă puneți cât mai repede în aplicare un plan de viață, însă nerăbdarea vă poate costa mult dacă vă veți implica în proiecte importante, dar insuficient gândite, calculate și analizate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 25-31 mai 2019 aduce îmblânzirea relațiilor complicate în plan partenerial. Sunteți dispuși să cedați, să renunțați la vehemența schimbului de cuvinte sau la acuzații și la spiritul excesiv de critic. Pe de altă parte, unii dintre voi pot constata că nu se mai simt bine alături de unele persoane apropiate până nu demult ori că în comunicarea cu aceia s-a petrecut o fisură de neîncredere, motivată de dezamăgire, divergență de opinii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 25-31 mai 2019 este marcată de stări de spirit care se modifică de-a lungul unei zile, oferindu-vă posibilitatea de a vă liniști și de a vă dedica unor preocupări speciale, menite să vă vindece sau să vă revigoreze. Aveți tendința de a ignora conflictele și sursele de nemulțumire de la locul de muncă cu scopul de a vă „menaja nervii'. Sunt posibile divergențe în relația cu partenerul de cuplu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 25-31 mai 2019, aveți parte de momente pline de căldură sufletească, de tandrețe, de emoție intensă care poate fi provocată de o relație sentimentală. Unii dintre voi vor experimenta nostalgia, regretul, dorul puternice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, aveți parte de întâlniri inedite sau cu persoane interesante alături de care vă veți simți bine și de la care aveți ce învăța. Veți simți nevoia de a vă izola în confortul domestic doar că, uneori, motivul nu va fi dorința de a găsi tihna din alte dăți, ci nevoia de a vă calma de stresul partenerial, de a uita disputele și a alunga oboseala provocată de întâlnirile solicitante din punct de vedere mental și intelectual.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 25-31 mai 2019, aveți parte de surprize în plan financiar, situații neprevăzute, mesaje inedite cu privire la o chestiune salarială sau de retribuire a muncii prestate, doar că discuțiile pe această temă nu vor fi productive. Vă străduiți din răsputeri să scăpați de stres și de tensiune nervoasă în disputele cu vecinii, cu frații, cu persoanele cu care sunteți obligați să vă întâlniți sau să interacționați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Degajare mentală, bună-dispoziție, chef de viață – așa s-ar putea rezuma săptămâna 25-31 mai 2019 pentru voi. Unii dintre voi își pun speranțele într-o iminentă reglementare bănească prin punerea în aplicare a unor măsuri legislative sau economice. Pentru mulți, aceste reglemantări se vor concretiza și vor aduce o rezolvare, poate nu la nivelul scontat, dar util. Felul vostru de a vorbi răspicat și lipsit de menajamente nu va fi acceptat prea ușor de către interlocutori. Încercați să evitați subiectele delicate care nasc reacții pătimașe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal