Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 mai 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 11-17 mai 2019 este marcată de două evenimente importante și anume intrarea lui Venus în Taur și a lui Marte în Rac. Toate cele 12 zodii vor fi influențate în mod semnificativ de aceste evenimente astrologice în diferite sectoare ale vieții.

BERBEC

În săptămâna 11-17 mai 2019, sunteți copleșiți de obligații de serviciu care necesită atenție, răbdare, muncă asiduă. De asemenea, v-ați putea confrunta cu discrete stări organice: oboseală, plictiseală, tulburări hepatice sau digestive. În plan partenerial, sunt posibile chestiuni parteneriale care pun problema unei împăcări, a atenuării disputelor, a temperării reacțiilor în cazul unor provocări.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În perioada care urmează, vă concentrați pe chestiunile de conștiință, analizând lucid opțiunile mai vechi care nu mai sunt în concordanță acum cu realitatea pe care o trăiți. Simțiți nevoia de consolidare interioară. La locul de muncă, lucrurile sunt destul de neclare. Stările voastre de spirit sunt fluctuante în funcție de provocările cotidiene.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 11-17 mai 2019, se impune prezența voastră în sânul familiei și rezolvarea de chestiuni curente în casă și gospodărie. La începutul săptămânii viitoare, veți simți nevoia să vă relaxați, să abordați activități care să vă facă plăcere, să vă dea satisfacții culturale sau artistice ori să vă permită să schimbați atmosfera prin glume, destindere, veselie și abandon al preocupărilor cotidiene.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 11-17 mai 2019, sunteți predispuși să luați decizii din orgoliu, în special decizii ce privesc cuantumul salariului sau onorariul pretins pentru a fi corespunzător valorii voastre profesionale. Săptămâna asta, nu veți fi dispuși să pierdeți timpul cu discuții gratuite, iar în cazul schimburilor de idei și opinii, veți fi atenți și responsabili pentru fiecare cuvânt rostit.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 11-17 mai 2019, contextul astral vă dă energie, voință, ambiție, forță fizică și, mai ales, psihică. Tot în această perioadă aveți niște tentative de a atenua niște neînțelegeri relaționale, de a compensa niște relații oficiale prin amabilitate și diplomație.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În perioada care urmează, astrele vă dau un spor de echilibru, de stabilitate psihică și fizică, disponibilitatea de a verifica, de a controla și a se concentra pe detalii în diferitele sectoare de viață și activitate. Aceste zile sunt, de asemenea, marcate de preocupări privitoare la nevoia de a găsi soluții financiare alternative veniturilor rezultate din salariu.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 11-17 mai 2019, aveți parte de întâlniri importante. Este necesar să fiți prudenți în abordarea unor activități ce solicită sistemul osos, muscular, vascular. Încercați pe cât posibil să evitați stresul și impuneți-vă mici restricții alimentare. Vestea bună este că astrele vă vor ajuta să vă relaxați.
Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 11-17 mai 2019, aveți toate motivele pentru care să fiți foarte mândri. Aveți parte de întâlniri cu scop precis, cu persoane alături de care puteți desfășura activități extraprofesionale, de compensare sau de delectare. Veți ști să cultivați relațiile de care veți avea nevoie în viitor, fără a pune în joc atașamentele sau simpatia.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Perioada aceasta este marcată de idei și planuri de „mărire', de succes, de împlinire profesională. Sarcinile profesionale vor fi corect duse la îndeplinire. În plus, în zilele care urmează, veți avea chef să vă pierdeți timpul cu unii prieteni. Este un moment al individualismului sau al dorinței de a vă distra pe cont propriu, fără să fiți nevoiți să țineți cont de intențiile celor apropiați.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 11-17 mai 2019, vă bucurați de mici victorii în plan material obținute prin capacitatea de a vă impune punctul de vedere. Contextul astral vă ajută să înțelegeți corect o anumită situație și, în consecință, să alegeți soluția eficientă și cel mai puțin costisitoare.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 11-17 mai 2019 este marcată de (mici) orgolii în contextul unor relații parteneriale, dialoguri și negocieri. Contextul astral vă aduce gânduri care vin și trec, instabilitate mentală și intelectuală, atenție captată de aspectele „soft' ale vieții și de activitățiile curente sau dorință de a evada din cotidian prin cufundare în preocupări care să vă „poarte' pe aripile imaginației, fanteziei, visării, și al complicităților senzoriale.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 11-17 mai 2019 stă sub semnul orgoliului profesional manifestat deschis sau nevoii de a face apel la valorile personale care vă definesc (experiență, seriozitate, originalitate). Contextul astral favorizează abordarea directă, pragmatică a oricărui subiect. În sfârșit, aveți posibilitatea, măcar pentru moment, de a vă detașa de o cauză de care, până nu demult, erați legați afectiv. Acum aveți șansa de a vă recăpăta liniștea interioară.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal