Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 23-29 aprilie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 23-29 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 23-29 aprilie 2018.

BERBEC

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 este marcată de disponibilitatea voastră către o viață sentimentală tumultuoasă. Veți avea parte de surprize din partea persoanelor dragi. În sectorul muncii, însă, vă veți bloca pe niște chestiuni care vă vor epuiza mental. Nu sunt excluse probleme cu sistemul digestiv.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 este marcată de tensiuni în relația de cuplu. Sunteți tentați să controlați, chiar să dominați partenerul. În sectorul financiar, vor fi favorizate negocierile salariale, rediscutarea sau revizuirea condițiilor contractuale privitoare. De asemenea, aveți șansa de a găsi o a doua sursă de venituri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 23-29 aprilie 2018, veți dori să profitați și să vă bucurați de ipostazele unei vieți „ușoare': petreceri, vizite, spectacole, dans, aventuri sentimentale. Va fi un moment al curiozității erotice, al jocului de-a dragostea. Sectorul muncii este alimentat de nemulțumiri, de intrigi. Cineva încearcă să vă strice imaginea și să vă submineze autoritatea la serviciu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 23-29 aprilie 2018, la urechile voastre ajung anumite informații prin căi subtile. Cineva comite o indiscreție, vă avertizează voalat sau ajunge la urechile voastre o știre din pură întâmplare. Contextul astral este favorabil oportunităților de tot felul, doar că aceste oportunități vă ies în cale discret, de unde și riscul de a le rata dacă nu sunteți pe fază.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, puteți fi invitați să vă alăturați unor grupuri de interese, de inițiative care vă pot avantaja și vă pot deschide perspectiva unei dezvoltări personale convenabile. De subliniat și faptul că, pentru voi, începe o perioadă de transformări bruște vizavi de atașamentul vostru față de oameni sau față de idei de care vă despart viziuni contrare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 este marcată de nemulțumiri, de pusee de personalitate, de apăsarea unor răni din trecut. Ați vrea să vă restabiliți echilibrul, dar, în această perioadă, aveți puține șanse ca acest lucru să se întâmple. Nota generală a săptămânii o reprezintă chinul interior cu privire la imposibilitatea de a ieși din hățișul sentimentelor confuze.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 23-29 aprilie 2018, proiectele voastre de viitor care se pot contura în mod armonios. Contextul astral este favorabil progresului profesional. Se întrevede posibilitatea unei deplasări în țară sau străinătate, cu posibilitatea de a vă muta cu serviciul. În plan sentimental, această perioadă este marcată de stres și de imposibilitatea înțelegerii pe cale amiabilă cu partenerul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Această săptămână stă sub semnul situațiilor favorabile. Puteți primi mici atenții care fac plăcere, chiar dacă nu au o valoare mare. De asemenea,  sunt posibile discuții privitoare la beneficii bănești. Anumite măsuri luate la locul de muncă vă pot stârni revolta.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 23-29 aprilie 2018 stă sub semnul dorinței de progres. Depuneți eforturi susținute să vă apropiați cât mai repede de un proiect important. Contextul astral favorizează ajungerea la o înțelegere cu un partener dificil: poate fi vorba de un rival sau de partenerul de viață. E o perioadă favorabilă reparării unor relații de prietenie deteriorate

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal