Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 16-22 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 16-22 aprilie 2018.

BERBEC

Săptămâna 16-22 aprilie 2018 este una plină de evenimente pentru voi. În primul rând, veți găsi o soluție la o problemă financiară. Ca urmare a revenirii lui Mercur în mișcare directă, veți fi mai vorbăreți și mai curioși decât în mod normal. Contextul astral nu este atât de prietenos în ceea ce privește cariera, favorizând blocaje și întârzieri în sectorul carierei, funcției și succesului. 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, veți fi mai grăbiți decât de obicei întrucât simțiți că ceva vă împinge de la spate. Pot avea loc discuții legate de salariu. Contextul astral al perioadei favorizează blocajele sau legăturile puternice cu trecutul, care nu vă permit să evaluați și să vă adaptați noilor condiții de muncă și de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii 16-22 aprilie 2018 este marcat de elemente de noutate. De exemplu, mesaje de la cunoscuți care pot alarma și enerva sau urgențe în relațiile cu prietenii. După atâtea șocuri, surprize și provocări, simțiți nevoia de a vă calma, de a vă regăsi pe voi înșivă. Luna în semnul lor zodiacal vă sporește farmecul personal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 16-22 aprilie 2018 marchează începutul unui nou statut profesional. Totodată, există șanse mari să vă consolidați relațiile cu o persoană de curând cunoscută. În plan sentimental, veți simți nevoia de a medita și cântări pe îndelete lucrurile, de aceea este posibil să vă răzgândiți cu privire la unele decizii pe care intenționați să le luați în plan conjugal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În această săptămână, Mercur își va relua mișcarea directă, ceea ce vă va permite să fiți convingători, dar vă va induce, totodată, nervozitate, vehemență și plăcerea de a stârni controverse. De notat și faptul că sectorul muncii nu va fi unul tocmai liniștit, ci va fi animat de tot felul de interdicții de natură administrativă, legislativă, organizatorică

Previziunile detaliate ale Uraniei penrtu Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 16-22 aprilie 2018, contextul astral favorizează limpezirea felului de a vă exprima și de a purta o discuție în contradictoriu. Veți fi excesiv de preocupați de imaginea voastră, putând da impresia de frivolitate. În sectorul relațional veștile nu sunt dintre cele mai bune:  nota generală va fi de înstrăinare, de răceală afectivă sau chiar de ruptură.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 16-22 aprilie 2018, este posibil să fiți luați prin surprindere de un dar, o atenție care vă va face mare plăcere. Odată cu ieșirea lui Mercur din fază retrogradă, vor spori conflictele și radicalismul atitudinilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta veți dori să restabiliți calmul în relațiile parteneriale aflate în criză. Unele informații care ajung la urechile voastre vă pot scoate din minți și vă pot face să ripostați vehement. Aspectul format de Soare în această perioadă vă va permite să stabiliți o relație armonioasă sau să consolidați un parteneriat

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Pentru voi, perioada care urmează nu este chiar cea mai bună. Faceți eforturi majore să țineți sub control o situație neclară la locul de muncă. Deși vă doriți și încercați să stabiliți un dialog în plan relațional, sunt slabe șanse ca acesta să poată avea loc. Contextul astral al săptămânii vine cu amânări sau întârzieri ale plăților cuvenite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 16-22 aprilie 2018 stă sub semnul certurilor cu rudele, dar și al dorinței de stabilizare. Simțiți în mod accentuat nevoia de a vă găsi un partener de viață, de a vă așeza la casa voastră. Contextul astral favorizează însă și dorința de a vă înfrupta din plăcerile vieții: poate fi vorba despre mâncăruri și băuturi bune, despre petreceri, despre senzualitate, despre flirturi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Contextul astral al săptămânii în curs favorizează conflictele, controversele, disputele. Nervozitatea voastră poate atinge cote maxime. Pe acest aspect astral nu sunt recomandate deplasările care ar putea fi presărate cu conflicte cu autoritățile rutiere. Nici cu sănătatea nu veți sta mai bine. Sunteți predispuși la probleme digestive și de metabolism.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 16-22 aprilie 2018 marchează începutul unei noi etape în plan financiar. Totuși, aceasta nu e de natură să vă mulțumească. Sunteți mai agitați decât de obicei și aveți tendința de a le spune verde în fața oamenilor ceea ce gândiți, fără menajamente și fără diplomație. Spre sfârșitul săptămânii, sunteți copleșiți de amintiri și nostalgii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal