Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 iunie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată care sunt previziunile astrologice ale săptămânii 22-28 iunie 2019.

BERBEC

Săptămâna 22-28 iunie 2019 este marcată de o notă de surpriză sau de inedit în relațiile voastre cu apropiații. Nevoia de relaxare este accentuată, astfel încât veți adopta o atitudine de indiferență față de orice activitate obligatorie ('trebuie să fac curățenie', 'trebuie să termin lucrarea'). Veți lua distanță față de provocările cotidiene, pentru a vă recupera fizic, dar mai ales psihic.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna este marcată de relațiile bune, bazate pe calm, înțelegere, cooperare și solidaritate cu prietenii. Simțiți nevoia de a fi ascultați și înțeleși, de a rezona în percepții, concluzii de viață, trăiri, emoții și atașamente cu persoanele apropiate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 22-28 iunie 2019, aveți parte de satisfacții obținute în urma unei prestații în care vă veți dovedi valoarea și competența. Aveți succes la public sau într-un mediu profesional competițional. Sunt posibile controverse cu persoane din anturaj ori dezamăgiri cu privire la felul în care relația voastră cu niște persoane nu evoluează la înălțimea așteptărilor voastre și a încrederii acordate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 22-28 iunie 2019, aveți preocupări speciale, menite să vă smulgă din cotidianul banal. Uneori, veți căuta izolarea, liniștea, pe care le veți găsi în lecturi, muzică, rugăciuni. Alteori, poate fi vorba de o dedicare constantă șlefuirii personale prin accesul la domenii de viață și de cunoaștere elevate, rafinate. Aveți tendința de a repara nereguli mai vechi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna este marcată de tulburări în relația de cuplu, cauzate de o inițiativă mai puțin inspirată a partenerului de viață. În calea afirmării voastre se ridică unele piedici. Indicat ar fi să priviți în trecut pentru a identifica sursa acestor piedici și întârzieri și, evident, pentru a le corecta.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 22-28 iunie 2019, la urechile voastre ajung informații care îi pot pune pe jar pe aceia dintre voi care sunt vizați de iminența unor modificări de statut profesional sau salarial. Este bine să nu reacționați sub impulsul mâniei sau al spaimei de viitor. Totodată, vă străduiți să nu mai alimentați niște conflicte conjugale sau parteneriale. Nu este vorba de o rezolvare a situației, nici de o împăcare spectaculoasă, ci de o perioadă de calmare a spiritelor și de un comportament care vă va permite să vedeți situația obiectiv și să luați o decizie corectă în viitor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 22-28 iunie 2019 este marcată de eforturile voastre de calmare a spiritului răscolit în ultima vreme de stres, de muncă, de griji, de vești proaste care v-au ținut într-o permanentă stare de neliniște și care s-au reflectat în starea voastră de sănătate. Este o perioadă mai puțin indicată pentru a discuta chestiuni delicate sau care trezesc suspiciuni și reacții subiective, pătimașe, din partea interlocutorilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În perioada care urmează, simțiți o nevoie crescută de afecțiune, de sentimente împărtășite, de tandrețe. Vă puteți confrunta cu discrete disfuncții cerebrale sau ale organelor localizate în zona anatomică a capului (pusee de hipertensiune, tulburări de vedere, de vorbire, de gândire, de echilibru, insomnie, migrene, enervare nemotivată și greu de controlat). Nici la capitolul stare de spirit nu stați prea grozav. Manifestați nerăbdare, neatenție, nemulțumire, spirit critic față de condițiile de muncă, irascibilitate în relațiile cu colegii, incapacitatea de a coopera.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 22-28 iunie 2019, la urechile voastre ajung informații care vă iau prin surprindere, care vă pun pe gânduri și vă stârnesc curiozitatea. Aveți motive de îngrijorare sau de dezamăgire provocate de felul în care evoluează copiii voștri: note sub așteptări la examene, dificultăți de adaptare la stresul unor momente școlare importante, atitudine de indiferență față de învățătură și educație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 22-28 iunie 2019 aveți parte de surprize în plan financiar, idei ingenioase cu privire la o chestiune fiscală. Puneți prea ușor la inimă dialogurile cu unele persoane, mai cu seamă dacă subiectele de discuție sunt referitoare la chestiuni de crez, de conștiință, de credință, de moralitate sau de conduită.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, ați putea avea surpriza unor modificări salariale ca rezultat al unei reglementări, al unei despăgubiri, al revizuirii unui mod de aplicare a grilei de salarizare. Aveți tendința de a complica lucrurile sau de a strica armonia unor dialoguri din cauza orgoliului sau excesului de autoritate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 22-28 iunie 2019 vă confruntați cu sensibilitate sporită, afectivitate intensă, emotivitate. Deveniți mai intuitivi, mai inspirați și mai subtili. Mai multe obligații bănești v-ar putea obliga să ieșiți din reverie și să vă ocupați de aspectele banale ale vieții, motiv pentru care veți fi nervoși.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Sursa foto: libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal