Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 ianuarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 15-21 ianuarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 15-21 ianuarie 2018, contextul astral favorizează ambiția, voința, rezistența. Veți fi, totodată, solicitați pe direcția tăriei de caracter. Nu este momentul să luați o decizie fermă cu privire la o ofertă sau alta. De asemenea, este foarte important să nu cedați presiunilor de orice natură. La mijlocul săptămânii, astrele favorizează întâlnirea cu oameni deosebiți, favorabili vouă, care vă pot ajuta să vă rezolvați o problemă stringentă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta este una plină de provocări pentru voi. Destul de nemulțumiți de lucrurile care vi s-au întâmplat în ultima perioadă în viața personală, încercați să vă desprindeți cu totul și brutal de o idee, de o preocupare, de o meserie etc. Aceste schimbări se vor petrece mai cu seamă în viața celor trecuți de prima tinerețe, care caută să-și găsească liniștea, și în viața celor foarte tineri, care încearcă acum să-și construiască un viitor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Contextul astral al săptămânii 15-21 ianuarie 2018 este unul care vă pune probleme, care favorizează blocajele. Lucrurile încetinesc, oamenii de care ați avea nevoie devin indisponibili. Luna Nouă din 17 ianuarie vine și ea să pună piedici în special persoanelor care se confruntă cu probleme materiale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Perioada aceasta este una specială pentru anul 2018. Aglomerarea de planete pe semnul Capricornului pune relațiile parteneriale la grea încercare. Nu contează nici dacă relația durează de ani de zile sau doar de o săptămână. Conflictele se vor desfășura sub forma reclamațiilor, anchetelor, proceselor – costisitoare și dificile – dacă este vorba de relații cu parteneri de afaceri. Relațiile matrimoniale nu scapă nici ele de furtuni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018 stă sub semnul muncii. Aveți parte de muncă multă, grea, sarcini de serviciu care se suprapun, muncă peste program. Asta se întâmplă datorită faptului că sunteți competenți și, în consecință, cei mai indicați să primiți extra-sarcini de serviciu. Pe sectorul sănătății sunteți foarte vulnerabili. Sunt exacerbate sensibilitățile în ceea ce privește sistemul osos, piele, păr, dinți. Este crescut riscul de pierdere a mineralelor datorată stresului. De asemenea, aveți risc crescut de alergii, dermatite, eczeme.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 15-21 ianuarie 2018, viața voastră afectivă va fi marcată de Luna Nouă. Acest aspect astral favorizează începutul sau, dimpotrivă, sfârșitul unei relații. Acum, se conturează din ce în ce mai clar faptul că o relație nu merge și, în sfârșit, ajungeți la concluzii care vă motivează să vă decideți să-i puneți capăt. Dacă are loc, ruptura va fi definitivă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANŢĂ

În această săptămână, astrele influențează casa a 4-a, a locuinței, a familiei. Acest aspect îl veți resimți ca pe o povară. Relația cu rudele poate deveni epuizantă, iar eventualele conflicte pot ajunge extreme. Încercând să redresați o relație de familie deteriorată, răbufniți, vă ieșiți din sărite și puneți la punct oameni care au contribuit la deteriorarea acestei relații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018 stă sub semnul amânărilor, mai ales dacă este vorba de deplasări. Aceste deplasări vă pot da mai multe bătăi de cap decât v-ați gândi. Pot fi tărăgănări, revizuiri de traseu, probleme cu mijloacele de transport sau cu cazarea, iar lucrurile să nu se poată rezolva imediat. Bine ar fi să puteți amâna aceste deplasări. Nu folosește nimănui să-și piardă vremea pe drumuri, fără folos.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Dacă până acum, unii dintre voi nu s-au confruntat cu probleme financiare, săptămâna 15-21 ianuarie 2018 vine și cu astfel de probleme. Acestea s-ar putea naște dintr-o premisă salarială, dintr-o relație contractuală ori dintr-un statut care se șubrezește la locul de muncă. de aceea, ar fi de preferat să luați în calcul un alt loc de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână, pentru voi începe o nouă etapă. Poate fi vorba despre un nou început, de o schimbare, în viață sau într-o activitate. Contextul astral favorizează presiunea. Este o perioadă în care sunteți presați din mai multe părți. Poate fi vorba despre presiune morală, socială sau materială. Totodată, puteți avea parte de provocări la nivel fizic, psihic sau la nivelul dezvoltării personale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Contextul astral al săptămânii 15-21 ianuarie 2018 favorizează apariția stărilor de însingurare, tristețe, dezamăgire, scepticism. este o perioadă în care vedeți lucrurile clar, așa cum sunt, fără artificiile menite să le pună într-o lumină pozitivă. Începeți să despicați firul în 4, chiar dacă acest lucrur vă produce oarecare suferință. Această stare de spirit va fi cu atât mai acută cu cât avem de-a face cu persoane cu o gândire matură, educate

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEŞTI

Voi sunteți singurii care, săptămâna asta, nu au aproape deloc probleme. Singurul aspect de menționat este că, în această perioadă, veți fi rezervați față de persoane care altădată vă erau apropiate, în compania cărora altădată v-ați simțit bine. Luna Nouă din 17 ianuarie activează o schimbare în plan relațional. Fie vă întâlniți sufletul-pereche, fie, dacă e cazul, puneți punct unei relații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal