Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 aprilie 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. 

Săptămâna 20-26 aprilie 2019 este marcată de două evenimente importante și anume intrarea Soarelui în zodia Taurului și intrarea lui Venus în zodia Berbecului. Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de noile schimbări, iar acest lucru se va vedea în diferite sectoare ale vieții.

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 aprilie 2019

BERBEC

Soarele va intra în zodia Taurului pe 20 aprilie și va rămâne aici până pe 21 mai, lucru care îi va face pe Berbeci să se confrunte cu răsturnări de situație în plan financiar. Comparativ cu alte dăți, aceste schimbări vor fi resimțite mai acut acum, lucru care îi poate afecta destul de mult pe Berbeci. Cu toate acestea, intrarea lui Venus în zodia Berbecului îi va face pe acești nativi să aibă o stare fizică și psihică bună, să își păstreze optimismul și speranța. Anumiți nativi chiar vor lua în calcul o posibilă plecare din țară, fie pentru a-și găsi un job nou, fie pentru a-și continua studiile.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI.

TAUR

Săptămâna 20-26 aprilie 2019 se traduce prin tensiuni în plan partenerial pentru Tauri și asta din cauza intrării planetei Uranus în acest sector. Cei născuți în această zodie pot avea schimburi de cuvinte tăioase cu anumite personaje și pot da naștere unor conflicte puternice, iar dacă acestea există încă din trecut, acum se pot reaprinde. Între 20 și 23 aprilie, Taurii pot avea o stare specială, o presimțire a ceea ce urmează să se petreacă în următoarea perioadă cu ei.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI.

GEMENI

Începând cu 20 aprilie, Gemenii se pot confrunta cu tulburări ale stării organice care pot avea un substrat endocrin sau unul psihic. La locul de muncă pot să apară anumite schimbări care nu sunt deloc în favoarea lor și care îi vor indispune sau chiar le vor stârni îngrijorarea cu privire la viitorul lor. Până pe 24 aprilie există riscul unor discuții aprinse în familie, în special între soți.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI.

RAC

Pe Raci îi așteaptă o perioadă intensă din punct de vedere emoțional. Vor pune accentul pe viața sentimentală, vor trăi fiecare clipă și este o perioadă profitabilă pentru activitățile de creație sau interpretative. Racii vor fi preocupați de acele relații care le pot permite să se echilibreze personal și social sau să dezvolte activități profitabile. În plus, pentru cei singuri, există posibilitatea să descopere persoane interesante în jurul lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI.

LEU

Leii vor întâmpina dificultăți atunci când vine vorba să se împartă între activitățile domestice și solicitările intense, urgente, prioritare care țin de sectorul profesional și de viața socială, iar acest lucru se va întâmpla în special în intervalul de timp 20-21 aprilie. Spre sfârșitul săptămânii, cei născuți în această zodie vor simți nevoia să evadeze, să se relaxeze și să își satisfacă micile plăceri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele pot primi informații care să le pună pe jar, mai ales că vor fi obligate să țină cont de ele. Anumite detalii chiar îi vor face pe nativi să ia decizii majore cu privire la factorii de încredere și stabilitate legați de convingerilor și credințelor lor. La finalul săptămânii, Fecioarele vor face eforturi foarte mari să țină la distanță emoții care le pot influența în mod negativ obiectivitatea și luciditatea.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI.

BALANȚĂ

În sufletul Balanțelor se va instala îndoiala, neliniștea și bănuiala și chiar dacă nu toate acestea vor fi întemeiate și logice, nativii nu ar trebui să le ignore, mai ales până pe 21 mai. Cu toate acestea, între 21 și 24 aprilie, Balanțele se vor descurca foarte bine atunci când vor fi puse în situația de a vorbi în public, vor aborda corect o problemă, fie ea personală sau profesională și există șanse mari să obțină un rezultat favorabil la un examen,  mai ales dacă acesta va fi susținut în străinătate sau dacă va avea ca scop desfășurarea următoarei etape de viață dincolo de granițele țării.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI.

SCORPION

Scorpionii sunt mai hotărâți ca niciodată să descopere adevărul legat de anumite chestiuni parteneriale care încep să arate tot mai dificil. Ceea ce se va întâmpla în intervalul 20 și 21 aprilie poate avea rolul de avertisment sau de avanpremieră cu privire la ceea ce s-ar putea petrece în următorul an sau în viitorii șapte ani, astfel că acești nativi trebuie să fie foarte atenția la orice detaliu. Pot să apară modificări multiple, în special în sfera căsniciei, afacerilor, conflictelor cu dușmanii.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor întoarce pentru un scurt moment în trecut pentru a identifica posibilele greșelile comise ori riscurile potențiale. Preocupările lor vizează în special sănătatea, prin solicitarea axei endocrine, dar și raporturile de muncă. Spre sfârșitul săptămânii, Săgetătorii vor fi puși în situația de a-și gestiona mai bine economiile și asta din cauza unor schimbări sau măsuri de ultimă oară luate la locul de muncă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI.

CAPRICORN

Dacă până acum au tratat cu indiferență bănuielile, îndoielile sau nedumeririle cu privire la o persoană dragă lor, acest lucru se va schimba pentru Capricorni. Cei născuți în această zodie vor simți o nevoie acută de seriozitate și stabilitate, dorindu-și ca în viața lor să existe un echilibru. În perioada 21-24 aprilie, acești nativi ar putea întâmpina diferite problemele de sănătate care țin de aparatul locomotor, funcțiile ficatului, circulația sangvină, sistemul arterial, aparatul respirator.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor întâmpina o serie de dificultăți la locul de muncă, unele dintre ele fiind chiar periculoase pentru imaginea și credibilitatea lor. Factorii care vin dinspre familie pot complica lucrurile, punând o serie de decizii în ecuații greu de acceptat. Dacă au anumite puncte sensibile la capitolul sănătate, în perioada 24-26 aprilie pot să apară mici probleme, dar nu le vor produce un disconfort major.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI.

PEȘTI

Peștii traversează o perioadă în care își doresc să se purifice, să se înalțe spiritual, să se cultive, iar în acest context își vor îndrepta atenția către religie, artă, cultură, spiritualitate, moralitate și studiu. Este un moment în care cei născuți în această zodie își doresc să se redescopere pe ei, chiar dacă se va întâmpla ca acest lucru să îi bucure sau, din contră, să îi cutemure.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Pești le poți citi AICI.

Foto: captură video

Citește și:

Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Berbec?

Previziunile URANIEI. Cum sunt afectate zodiile de Luna Plină în Balanță din 19 aprilie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop