Previziunile URANIEI. Cum sunt afectate zodiile de Luna Plină în Balanță din 19 aprilie?

Este pentru a doua oară în acest an când când se produce Luna Plină în Balanță, primul eveniment de acest tip având loc pe 21 martie 2019. 

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie este un eveniment important și care va influența, într-o măsură mai mică sau mai mare, toate zodiile. Urania îți spune ce se va întâmpla cu cele 12 semnele zodiacale în perioada următoare.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Plină în Balanță din 19 aprilie?

BERBEC

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie îi va afecta pe Berbeci în plan personal și partenerial. Acești nativi trebuie să fie atenți la problemele care au apărut în urmă cu o lună, existând posibilitatea să se lovească din nou de aceste situații. Pe 19 aprilie, Berbecii îți vor îndrepta atenția către o problemă financiară, iar acest aspect îi va preocupa în mod special.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI.

TAUR

Pentru Tauri, Luna Plină în Balanță din 19 aprilie favorizează apariția unei stări de nervozitate accentuată, iar acești nativi chiar vor ajunge în punctul în care vor simți că au atins o limită a rezistenței lor nervoase. Urmează o perioadă în care Taurii pot avea conflicte și discuții aprinse cu cei din jur.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI.

GEMENI

Gemenii vor pune accentul pe simpatie, atracție, sentimente și comuniune sufletească în perioada imediat următoare. Luna Plină în Balanță din 19 aprilie poate da naștere unor îngrijorări legate de viața profesională, iar schimbările care pot să apară nu vor fi în avantajul acestor nativi.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI.

RAC

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie îi va face pe Raci să pună pe primul loc dorința de afirmare, acești nativi încercând să obțină o avansare din punct de vedere profesional. În plus, în plan personal, emoțiile îi pot copleși pe cei născuți în zodia Balanță, dând dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod normal.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI.

LEU

Leii sunt dispuși să învețe lucruri noi și să se dezvolte din punct de vedere profesional, Luna Plină în Balanță din 19 aprilie punându-și amprenta asupra celor două case ale comunicării și ale formării personale. Spre jumătatea zilei de 19 aprilie, acești nativi se pot confrunta cu probleme în familie.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI.

FECIOARĂ

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie le poate aduce Fecioarelor probleme de ordin financiar. Tot în această perioadă, cei născuți în această zodie vor fi dezamăgiți să afle că anumite proiecte în care au investit timp prețios și bani, acum sunt greu de realizat.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI.

BALANȚĂ

Balanțele pot avea discuții aprinse și chiar conflicte cu partenerul de viață, iar toate aceste probleme vor fi alimentate de Luna Plină în Balanță din 19 aprilie. Își vor manifesta nemulțumirile strânse de-a lungul timpului și este un moment potrivit pentru ca acești nativi să înțeleagă că este esențial să nu trateze cu indiferență diferențele de opinie care pot să apară între parteneri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI.

SCORPION

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie îi poate face pe cei născuți în zodia Scorpionului să fie mult mai sensibili, iar pe fondul acestui fenomen pot să apară probleme legate de zona anatomică a capului, dar și de fiziologia întregului organism.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, Luna Plină în Balanță din 19 aprilie va acționa la nivelul sectorului emoțional, privind universul afectiv, aventurile, poveștile de dragoste și impulsurile interioare. Pe 19 aprilie pot să apară o serie de situații neplăcute la locul de muncă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI.

CAPRICORN

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie le reamintește Capricornilor importanța casei a IV-a în viața lor, mai exact sectorul ce ține de locuinţă, patrimoniu, părinţi, trecut, moştenire, educaţie, tradiţie, limbă, religie, obiceiuri. Mai mult decât atât, cei născuți în zodia Capricornului trebuie să fie foarte atenți la cei din jur și asta pentru că există șanse mari să fie mințiți sau înșelați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI.

VĂRSĂTOR

Influențați de Luna Plină în Balanță din 19 aprilie, Vărsătorii vor pune accentul pe educație, evoluție prin învățare, formare profesională prin progres, șlefuire. Cei care dețin o funcție importantă vor fi puși în situația de a-și apăra imaginea în spațiul public.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI.

PEȘTI

Luna Plină în Balanță din 19 aprilie îi va face pe cei născuți în zodia Pești să se gândească mai mult la importanța banilor, în special cei obținuți prin muncă. Mai mult decât atât, acești nativi se vor ocupa de latura lor spirituală.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Pești le poți citi AICI.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Berbec?

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 aprilie 2019

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop