Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Berbec?

Unul dintre fenomenele astrologice care marchează săptămâna 13-19 aprilie 2019 este intrarea lui Mercur în Berbec. Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate puternic, urmând să apară schimbări importante, mai ales în plan financiar.

Urania îți spune prin ce schimbări vor trece zodiile în următoarea perioadă și ce influență are intrarea lui Mercur în Berbec pentru fiecare semn zodiacal.

Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Berbec?

BERBEC

Intrarea lui Mercur în zodia Berbecului este fenomenul care îi va determina pe acești nativi să fie mult mai expresivi și mai convingători, așa că dacă își doresc foarte mult să obțină un anumit lucru, acum este cel mai potrivit moment. În sfera sănătății, Berbecii trebuie să acorde o atenție deosebită disfuncțiilor organice legate de organele localizate în abdomenul inferior.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Berbec le poți citi AICI.

TAUR

Mercur va intra în zodia Berbecului în dimineața zilei de 17 aprilie, iar Taurii vor simți nevoia unor dialoguri interioare. Gândurile și preocupările îi pot împiedica să se odihnească și există posibilitatea ca o anumită problemă să revină obsesiv în mintea lor. Vor fi mai indiferenți în perioada următoare, mai ales la locul de muncă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Taur le poți citi AICI.

GEMENI

Mercur în Berbec înseamnă pentru cei născuți în zodia Gemeni un moment potrivit pentru a-și impune punctul de vedere. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la tonul pe care îl folosesc, riscând ca discuțiile să fie mai aprinse decât în mod normal.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Gemeni le poți citi AICI.

RAC

Racii vor simți nevoia să fie mult mai autoritari începând cu data de 17 aprilie, atunci când Mercur intră în zodia Berbecului. Pot purta discuții importante, dialoguri oficiale și există șanse să apară divergențe de opinii.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Rac le poți citi AICI.

LEU

Cei născuți în zodia Leu vor lua decizii foarte importante și care le pot influența întreaga viață. Intrarea lui Mercur în zodia Berbecului va influența nivelul de înțelegere a lucrurilor, a calităților mentale și intelectuale, iar Leii își pot schimba viziunea despre lume.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Leu le poți citi AICI.

FECIOARĂ

Intrarea lui Mercur în Berbec îi va face pe cei născuți în zodia Fecioară să poarte discuții importante despre bani, bunuri ce trebuie primite sau împărțite. Pot să apară manifestări egoiste, iar cei implicați într-un astfel de proces pot adopta un comportament ușor abuziv.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Fecioară le poți citi AICI.

BALANȚĂ

Balanțele vor fi influențate într-un mod pozitiv de intrarea lui Mercur în Berbec. Acești nativi vor învăța să înțeleagă mai bine punctul de vedere, sentimentele, interesul partenerului de viață, de afaceri sau de proiect, ceea ce înseamnă că tot ce ține de zona comunicării se va îmbunătăți în mod simțitor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Balanță le poți citi AICI.

SCORPION

Intrarea lui Mercur în zodia Berbecului îi va face pe Scorpioni să fie mai vocali ca niciodată. Vor interveni în problemele ce țin de locul de muncă și se vor impune în situația în care se va dori modificarea unui contract.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Scorpion le poți citi AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea ocazia să își demonstreze talentele artistice, iar Mercur în zodia Berbecului le va da posibilitatea acestor nativi să se afirme. Se vor exprima energic și vor face o demonstrație în forță a talentului lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Săgetător le poți citi AICI.

CAPRICORN

Mercur în Berbec îi va face pe Capricorni să fie mult mai irascibili, mai ales când vine vorba despre activitățile casnice sau de familie. Pot purta discuții în contradictoriu cu anumite persoane și chiar pot stârni o dispută cu o rudă apropiată.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Capricorn le poți citi AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt preocupați ca în această perioadă să obțină cele mai bune rezultate, iar dacă au un examen important, acești nativi vor depune mari eforturi pentru a trece cu bine de acesta. Intrarea lui Mercur în zodia Berbecului le va aduce Vărsătorilor un plus de dinamism în sectorul comunicării și învățării.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Vărsător le poți citi AICI.

PEȘTI

Pentru Pești, intrarea lui Mercur în zodia Berbecului va da naștere unor discuții referitoare la bani. Acesta este momentul în care pot fi rezolvate o serie de nereguli sau întârzieri.

Previziunile complete ale Uraniei pentru zodia Pești le poți citi AICI.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 aprilie 2019

Cum sunt zodiile influențate de Jupiter retrograd. Previziunile Uraniei

Zodiile care se pot îndrăgosti în luna aprilie. Iubirea este pe primul plan pentru acești nativi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop