Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 noiembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 12-18 noiembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 12-18 noiembrie 2018, luptați să vă păstrați statutul profesional ori să înfrângeți niște blocaje care stau în calea evoluției în carieră. Totodată, în sectorul prietenilor, aveți parte de surprize de toate tipurile (informații, evenimente, situații de-a dreptul neverosimile), care vor pune relațiile voastre de prietenie la încercare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 12-18 noiembrie 2018 trebuie să luați o decizie radicală și importantă pentru viața profesională. Veți face eforturi majore pentru a vă lămuri asupra tuturor aspectelor pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a lua decizia. Este foarte probabil să aveți parte de despărțiri dificile de idei, oameni, instituții și proiecte de viață, în care v-ați implicat de-a lungul timpului.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 12-18 noiembrie 2018, încercați să intrați în posesia unui venit sau avantaj material, însă acest lucru pare destul de dificil, acestea fiind blocate ori subminate de interese ascunse sau de indiferența reprezentanților unor instituții. Totodată, există posibilitatea să vă aflați în conjuncturi socio-profesionale neobișnuite, în care este posibil să nu vă simțiți în largul vostru ori să fiți stingheriți de anumite afirmații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta este marcată de relații parteneriale anevoioase. Părțile nu se ascultă, nu cooperează, nu cedează, își manifestă fățiș nemulțumirea și ostilitatea, menținând o stare de permanentă tensiune. Puteți avea parte de surprize de proporții într-un demers cu scop patrimonial sau financiar: apariția unui document care schimbă situația, modificarea punctului de vedere al cuiva implicat în acest conflict de interese etc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 12-18 noiembrie 2018 este marcată de muncă multă, stres, obligații plictisitoare sau piedici în buna desfășurare a procesului muncii. În sectorul sănătății, aveți parte de o stare de disconfort organic provocat de dureri osoase și articulare, de boli de piele, de stres sau de epuizare. Partenerul de viață vă poate oferi surprize. Ar putea fi vorba de informații, descoperiri, mărturisiri care să vă pună relația într-o nouă ecuație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 12-18 noiembrie 2018, unii dintre voi vor simți nevoia să ia distanță față de cei dragi: vă supărați, vreți să analizați în tihnă starea relației voastre, vreți să vă calmați în urma tulburărilor de ultim moment ori luați în calcul o despărțire definitivă. În relațiile sentimentale se remarcă o accentuată notă de luciditate sau de pragmatism.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 12-18 noiembrie 2018 stă sub semnul curiozităților senzuale, chefului de aventuri de scurtă durată, fără obligații. Unele pot începe frumos, incitant și se pot sfârși prost sau enervant. Manifestați o dorință accentuată de a ieși din monotonia zilnică prin distracții și preocupări excentrice. Totodată, la urechile voastre ajung informații șocante privitoare la cineva drag de care ar fi bine să țineți cont, pe viitor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, aveți o disponibilitate redusă pentru conversații, mai ales pentru cele susținute din obligație, de politețe care vă mănâncă timpul și nu vă aduc niciun folos. Această perioadă este marcată de clipe frumoase, de neuitat, petrecute în doi. Contextul astral este potrivit conceperii unui copil.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 12-18 noiembrie 2018 este marcată de evenimente care vă pun în dificultatea de a face față tuturor cheltuielilor. Este posibil să vă demobilizați, nemaiîntrezărind nici-o soluție. La urechile voastre ajung informații care vă intrigă, vă alarmează sau care conțin o exagerare. Nu reacționați pe baza impresiei puternice pe care o vor avea asupra voastră acuzațiile, insinuările, amenințările.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 12-18 noiembrie 2018 este marcată de o stare interioară crispată provocată de complicațiile vieții de fiecare zi sau de evenimentele majore care au un ecou profund asupra sufletului, minții și trupului vostru. Uneori, sub impactul emoțional al acestor presiuni, veți avea tendința să acționați, contrar firii voastre logice, raționale și cumpătate, haotic, dezorganizat și la întâmplare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, contextul astral favorizează momentele de reflecție dar și de stres interior provocate de lucrurile care nu merg bine în viața voastră. Același context astral, însă, atrage norocul, câștigul și avantajul material de orice fel. Este posibilă o rezolvare fericită a unei nereguli financiare (despăgubire, rectificare, scutire sau plată compensatorie).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 12-18 noiembrie 2018 stă sub semnul reticenței față de prietenii sau cunoștințele care v-au dezamăgit și cu alte ocazii. Vestea bună este că veți face unele constatări surprinzătoare pe fondul analizei circumstanțelor în care s-au petrecut niște evenimente. Totodată, contextul astral favorizează viața afectivă intensă, care va da unor trăiri și sentimente accente profunde, acute, răscolitoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal