Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 iunie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 iunie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 18-24 iunie 2018.

BERBEC

În săptămâna 18-24 iunie 2018, relațiile parteneriale stau sub semnul neînțelegerii. Cu excepția relației de cuplu, unde se poate ajunge la înțelegere prin dialog și toleranță, puținele vor fi șansele să rezolvați ceva pe calea dialogului cu ceilalți parteneri. Astrele favorizează o atmosferă refractară soluțiilor diplomatice, elegante, instaurând rigiditatea și lipsa de suplețe în dialog.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 18-24 iunie 2018 este marcată de probleme la locul de muncă, care vă cauzează o stare accentuată de nervi. Stresul de la serviciu poate avea drept consecințe dureri de cap, tulburări de vedere, dezechilibru renal. Sunt posibile schimburi de cuvinte dure cu colegii, superiorii. Relațiile parteneriale, inclusiv cea de cuplu, vor fi marcate de revoltă, intoleranță, dorință de revanșă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta stă sub semnul organizării domestice. Astrele favorizează desfășurarea de activități care nu vă entuziasmează neapărat, dar pe care este necesar să le faceți (ordine, curățenie, reparații). Este momentul să faceți economii și să vă administrați banii cu mai multă responsabilitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 18-24 iunie 2018 veți avea parte de discuții menite să limpezească lucrurile. Contextul astral vă oferă protecție. Timp de o lună, veți avea parte de energie și „foc' interior. Încercați, atât cât ține de voi, să nu contribuiți la înrăutățirea relațiilor parteneriale (indiferent de natura parteneriatului) pentru că, din păcate, contextul astral favorizează deteriorarea relațiilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, veți avea parte la locul de muncă de dialoguri în care trebuie să fiți cât se poate de diplomați și de discreți pentru a nu agrava o situație și așa încurcată. Problemele personale, parteneriale, profesionale par să vă de bătăi de cap. Tare bine ar fi să încercați să nu le complicați cu inițiative gratuite.

Previziunile detaliate ale Uraniei penrtu Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 18-24 iunie 2018, că recomandăm să vă ocupați cu prioritate de propria voastră persoană, și să nu vă bazați pe sprijinul nimănui. În plan sentimental, simțiți nevoia să vă însingurați, să vă înstrăinați, să vă îndepărtați de o persoană de care sunteți (ori ați fost) legați afectiv.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 18-24 iunie 2018, va trebui să dați dovadă de multă prudență ori chiar să faceți „un pas înapoi' din acele ipostaze publice cărora simțiți că nu le puteți face față. Pe fondul prăbușirii unor planuri personale, veți fi nevoiți să reevaluați un proiect. Foarte important! Aveți încredere în intuiția voastră! Aceasta vă poate ajuta să nu intrați în afaceri sau proiecte dubioase.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 18-24 iunie 2018 ar putea sta sub sloganul “Interesul poartă fesul”. Dezvoltați relații bazate pe specularea oportunităților și avantajelor, administrați „inteligent' prieteniile, pe baza scopurilor și intereselor comune. Din păcate, astrele nu favorizează comunicarea promptă. V-ați putea afla în imposibilitatea de a comunica eficient, de a vă susține cauza, ceea ce poate accentua anumite porbleme, neînțelegeri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii accentuează incapacitatea voastră de a coopera, de a vă înțelege cu rudele în privința unei moșteniri sau a unei donații. Sectorul sănătății este fragil. Vă puteți confrunta cu probleme de natură endocrină, renală, urinară, genitală, dentară sau din spectrul ORL.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 18-24 iunie 2018, veți face eforturi destul de mari să rămâneți lucizi, cu „mintea limpede' pentru controla evenimentele. Contextul astral favorizează oportunitățile care, bine speculate, vă vor da posibilitatea să vă reparați reputația. Relațiile de prietenie, ca și cele sentimentale, sunt presărate cu gânduri ascunse și intenții nemărturisite.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, ar fi bine să reveniți cu picioarele pe pământ și să nu vă faceți iluzii referitor la niște câștiguri iluzorii. Recomandarea noastră este să nu vă faceți planuri de viitor contând pe această susținere bănească. Astrele favorizează provocările născute dintr-o viață publică, socio-profesională  intensă și riscantă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal