Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 iunie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 iunie 2018
În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 
BERBEC
Contextul astral al săptămânii 11-17 iunie 2018 favorizează intensificarea dorinței de libertate, de afirmare liberă a impulsurilor și sentimentelor, cheful de aventură, de senzații tari. Către sfârșitul perioadei, situația tensionată de la locul de muncă v-ar putea determina să recurgeți la gesturi categorice.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI
TAUR
Săptămâna 11-17 iunie 2018 este marcată de blocaje provenind de la incapacitatea voastră de a accepta o serie de informații și ipostaze noi de viață. Refuzați să reacționați înainte de a cântări bine lucrurile, iar asta vă poate lua timp și vă poate determina să amânați să vă implicați în noi oferte. Nemulțumirile, revoltele interioare vă pot face să stagnați din punct de vedere mental.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI
GEMENI
În săptămâna 11-17 iunie 2018, pot apărea nemulțumiri pe fondul unor schimbări de statut salarial sau al unor măsuri restrictive la serviciu. Către sfârșitul săptămânii, astrele vă predispun la bulversare pe fondul unor controverse interioare între ceea ce credeți că vreți să faceți în viață și informațiile destabilizatoare care ajung la voi.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI
RAC
În săptămâna 11-17 iunie 2018, veți avea parte de redresări financiare dar și de surprize, unele destabilizatoare, privind ajutorul care ar trebui să vă vină de la alte persoane. Relația de cuplu stă sub semnul tensiunilor, a ostilității. De această situație sunteți vinovați în principal voi, din cauza faptului că refuzați să fiți diplomați, împăciuitori.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI
LEU
În perioada următoare, în cazul vostru se va pune problema consolidării unui statut socio-profesional ori a unei schimbări radicale care ar urma să vă pună într-un context cu totul nou de viață. Acesta ar presupune mai multă răspundere și autoritate. Contextul astral vă protejează, vă dă curaj, determinare și autoritate în relațiile parteneriale.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI
FECIOARĂ
Perioada care urmează este presărată cu momente de criză de conștiință și schimbări de opinie sau de idealuri. Contextul astral vă va insufla prudență față de prieteni și reticență față de inițiativele acestora care tind să vă implice și pe voi. Simțiți nevoia să fiți liberi și independenți față de dorințele grupului din care faceți parte.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI
BALANȚĂ
Săptămâna aceasta, aveți ocazia să cunoașteți oameni importanți, cu notorietate, autoritate și care v-ar pot ajuta. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tot atât de roz. Relația de cuplu devine tulbure, chiar furtunoasă.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI
SCORPION
În săptămâna 11-17 iunie 2018, începeți să vă gândiți serios să vă îndreptați către o viață spirituală, pentru a vă reechilibra în lăuntrul ființei voastre. Este o perioadă favorabilă obținerii de funcții, premii, prețuire a publicului.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI
SĂGETĂTOR
Perioada următoare este una a întâlnirilor, dialogurilor și negocierilor. Este un moment bun pentru a „cădea la pace' cu partea adversă, fără să fie nevoie să faceți compromisuri sau să acceptați „îngenunchieri'. Este vremea adoptării curajoase a proiectelor la care, cu câțiva ani în urmă, nici nu îndrăzneați să vă gândiți.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal