Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18 – 24 ianuarie 2020

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalele aspecte astrologice ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului și Luna Nouă în Vărsător, care vor aduce evenimente semnificative în viața nativilor.

Iată care sunt previziunile Uraniei pentru toate zodiile în săptămâna 18 – 24 ianuarie 2020.

BERBEC

Săptămâna 18-24 ianuarie 2020 este marcată de ambiții personale într-o chestiune care, pentru moment, vă entuziasmează sau care vi se pare avantajoasă pentru pregătirea voastră profesională. Cei mai tineri dintre voi vor fi mânați de dorința de a atinge un anumit statut socio-profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru BERBEC, AICI

TAUR

Săptămâna 18-24 ianuarie 2020 stă sub semnul unor discuții despre o finanțare sau un ajutor în planul relațiilor personale care v-ar putea deschide o ușă spre câștiguri materiale, moșteniri, donații, acte între vii. Acestea se pot desfășura, însă, pe un fond tensionat de nemulțumiri manifestate de părțile implicate în respectiva situație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru TAUR, AICI

GEMENI

Perioada 18-24 ianuarie 2020 este marcată de dialoguri corecte cu parteneri străini, dar asociate cu o presiune morală, contractuală sau socială care dă senzația că acei parteneri își arogă niște drepturi în plus ori că depășesc măsura. Relații pătimașe dacă este vorba de soții care se ceartă, care nu vor să cedeze, care vor să-și impună cu orice chip dorința sau voința, chiar dacă este vorba de lucruri mărunte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru GEMENI, AICI

RAC

Săptămâna este marcată de sentimente trăite la o intensitate mare, emoții profunde, tendința de a suferi peste măsură. Nu sunt recomandate abordările la extreme (acum sau niciodată', totul sau nimic') nici în planul relațiilor sentimentale, nici în relațiile dintre părinți și copii, chiar dacă plutește în aer un sentiment de nemulțumire, pentru că acest tip de abordare nu vă va oferi soluția reală și adecvată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 18-24 ianuarie 2020 stă sub semnul dorinței de aventură, de trăiri intense, de emoții puternice. La locul de muncă, aveți parte de activități solicitante sau care vă modifică orarul obișnuit și modul de viață curent prin ore suplimentare, stres, concentrare, răbdare și atenție sporită. Pot apărea probleme de sănătate legate de sistemul osos sau se pot accentua simptome ce decurg din afecțiuni articulare, musculare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru LEU, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 18-24 ianuarie 2020, sunteți un partener de dialog dificil, fără timp, fără chef, mânat de dorința de a corecta la tot pasul, de a face remarci critice. Relațiile sentimentale, viața afectivă, emoțiile voastre nu vor mai fi atât de copleșitoare ca până acum. Povara astrală se atenueazăca urmare a plecării planetei Mercur și, din 20 ianuarie, a Soarelui din casa a V-a, ce privește aceste laturi de viață, în casa a VI-a (muncă și sănătate).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru FECIOARĂ, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 18-24 ianuarie 2020 este marcată de obligații casnice curente, obositoare sau complicate prin întârzieri din cauza unor intervenții (reparații, instalații, verificări etc.). De asemenea, tot în această perioadă au loc dialoguri greoaie cu unele rude. Cei mai în vârstă dintre voi pot medita la parcursul vieții lor, pot face bilanțuri și, din păcate, se pot încărca cu povara unor regrete.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru BALANȚĂ, AICI

SCORPION

În perioada 18-24 ianuarie 2020, astrele vă oferă suportul necesar pentru a vă valorifica trăsăturile care vă caracterizează: profunzime în gândire, trăiri intense, motivații puternice, scopuri urmărite neabătut, ambiție, rezistență la stres, tenacitate. Veți fi puși pe drumuri pentru depuneri de cereri și formulare, obținerea de avize, plăți. Nu sunt excluse călătoriile, pe care le veți face fără entuziasm și care pot fi presărate cu piedici, întârzieri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru SCORPION, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii are un impact puternic asupra psihicului (amintiri, auto-analiză) sau a organismului: contextul slăbește rezistența corpului la frig, stres, oboseală, nesomn, enervare sau la factori infecțioși. Se mențin aspectele dificile, legate de bani; în principal, cele legate de muncă și salarizare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru SĂGETĂTOR, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, reacțiile voastre față de felul în care se poartă niște prieteni nu va fi unul nou, după cum nici ceea ce-și vor permite unii apropiați față de voi nu va fi ceva inedit. Poate că unii dintre aceștia persistă în eroare pentru că nu ați avut încă puterea, curajul sau determinarea să-i puneți la punct. În ciuda unor dezamăgiri, probabil că nici de data aceasta nu vă veți impune punctul de vedere. Pe tot parcursul acestei perioade, acționați coerent, corect pentru a nu avea mai târziu necazuri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru CAPRICORN, AICI

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop