Mercur în Vărsător aduce beneficii însemnate în majoritatea sectoarelor vieții. Previziunile Uraniei

Între 16 ianuarie și 3 februarie, planeta Mercur traversează zodia Vărsătorului. La modul general, Mercur în Vărsător aduce originalitate, inventivitate, intuiție în anticiparea pasului următor și, de asemenea, o dorință de socializare mai mare.

Vezi previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la acest tranzit, pentru fiecare zodie.

BERBEC

Mercur în Vărsător vă oferă șansa de a socializa mai mult, de a cunoaște lume nouă, de a purta dialoguri utile și interesante pentru viața sau cariera voastră. Atenție însă la acele persoane care pot să vă încânte, pe moment, pentru ca apoi să vă pună în situații delicate.

TAUR

Între 16 ianuarie și 3 februarie, Mercur în Vărsător se va plasa în sectorul carierei, oferindu-vă posibilitatea să vorbiți liber într-o ipostază publică, să vă faceți auziți ori să surprindeți prin modul modern și deloc conservator în care veți aborda chestiunile oficiale, profesionale etc.

GEMENI

Tranzitul lui Mercur prin semnul Vărsătorului vă oferă perspectiva unor posibile schimbări de scop și ideal, ajutându-vă să vă adaptați viziunea despre învățătură, atașamentele morale sau de conștiință la condițiile moderne de muncă și viață și să abordați curajos posibilitatea unor schimbări profesionale.

RAC

Mercur în Vărsător va permite, în cazul vostru, aflarea unor informații surprinzătoare, uneori destabilizatoare, într-o chestiune de interes material, financiar, patrimonial.

LEU

Tranzitul lui Mercur prin Vărsător vă dă ocazia să treceți prin situații inedite ori să aflați lucruri de-a dreptul uimitoare în legătură cu un partener, indiferent că este vorba despre partener de cuplu sau de afaceri.

FECIOARĂ

Mercur în Vărsător va marca, discret, funcționarea sistemului nervos, circulația periferică și comunicarea verbală. În planul muncii, situații imprevizibile sau informații care miră. Contextul astral al perioadei 16 ianuarie-3 februarie va susține desfășurarea unor evenimente mai puțin plăcute, care au început cu două-trei luni în urmă (separări temporare, comunicare afectivă precară, lipsa de îngăduință, incapacitatea de a uita).

BALANȚĂ

Tranzitul lui Mercur prin Vărsător generează, în cazul vostru, o predispoziție spre noutate, surpriză, plăceri inedite, imaginație și versatilitate afectivă.

SCORPION

Mercur în Vărsător vă permite, în perioada 16 ianuarie-3 februarie abordarea curajoasă a chestiunilor de familie; informații care dezvăluie o realitate de natură conjugală/familială, pe care, până acum, ați refuzat să o acceptați și care vă va obliga să vă revizuiți o părere, o atitudine sau un plan.

SĂGETĂTOR

Mercur în Vărsător va fi aliatul vostru de nădejde ori de câte ori va trebui să vă exprimați, a unei comisii sau chiar în împrejurări banale. Veți da dovadă de spontaneitate, originalitate, curaj și personalitate. Totodată, planeta Marte vă va insufla entuziasm, nevoia de independență, dorința de acțiune, de aventură și disponibilitatea de a vă înhăma la greu'.

CAPRICORN

Mercur în Vărsător vă ajută să găsiți soluții în plan financiar, îndrăznețe, mai puțin obișnuite sau la care, până acum, nu ați recurs, grație unor abordări inteligente și ingenioase. Aceste soluții vor fi menite să vă permită o rezolvare de moment a încurcăturilor financiare.

VĂRSĂTOR

Tranzitul planetei Mercur prin semnul vostru zodiacal vă va ajuta ori de câte ori veți fi puși în situația de a vorbi în public, de a vă exprima în fața unor persoane a căror opinie contează. Veți fi inventivi, spontani, interesanți în abordări și simpatici sau convingători în formularea unor opinii sau dorințe.

PEȘTI

Mercur în Vărsător va scoate la lumină, în perioada 16 ianuarie-3 februarie, informațiile ținute până acum la secret, va permite aflarea adevărului sau revelarea acelor detalii semnificative care vor reprezenta veriga lipsă într-o încrengătură de evenimente. Veți avea posibilitatea să vedeți cu ochii minții' aspecte de interes personal din trecut, din prezent și din viitor cu valoare de revelație sau măcar de presimțire.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop