Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 februarie 2019

Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 18-24 februarie 2019.

BERBEC

Săptămâna 18-24 februarie 2019 este marcată de disponibilitatea pentru distracție, aventuri, activități care presupun consum de energie. Aveți parte (dar și chef) de petreceri, de excursii. În această perioadă veți avea senzația că sunteți puși la încercare și că în orice moment puteți pierde ceea ce aveți. Este o perioadă a încercărilor în plan personal, dar aveți și șansa de a face salturi în existență dacă reușiți să înțelegeți anumite lecții de viață.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Contextul astral al săptămânii 18-24 februarie 2019 favorizează trezirea unor trăiri ce nu erau pe deplin conștientizate. Același context astral influențează în chip plăcut sau profitabil relațiile cu prietenii. Aveți șanse să întâlniți, să vorbiți și să vă bucurați de proiectele comune sau de ipostazele în care vă regăriți pe „aceeași lungime de undă' alături de prieteni.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta, unii prieteni care vor acționa în detrimentul vostru vă vor leza destul de serios. Acești “prieteni” se pot desolidariza de voi, dând dovadă de carențe de caracter, de comportament, de atitudine. Începe o perioadă a „lecțiilor de viață' cu privire la relațiile de prietenie. Vestea bună este că veți avea sprijinul astrelor în plan profesional Contextula stral sporește șansele de a avea succes, de a fi admirați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 18-24 februarie 2019 influențează sectorul carierei, al ascensiunii profesionale, al succesului în viață, al performanțelor, introducând praguri de trecere care vor putea fi depășite prin maturitate și valoare personală. Aceste praguri se vor constitui ca niște eșecuri și, respectiv, ca niște lecții de viață prin pilda pe care o vor revela. Relațiile parteneriale rămân încordate sau pline de reticență și neîncredere.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 18-24 februarie 2019 este marcată de grija pentru o chestiune bănească, pentru care trebuie să strângeți acte, dovezi, în vederea depunerii unui dosar prin intermediul căruia cereți respectarea unui drept bănesc (salariu, indemnizație, pensie etc).  Contextul astral favorizează primirea unor bani, ajutoare sau cadouri prin bunăvoința unor prieteni sau a instituțiilor prin reprezentanții lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii 18-24 februarie 2019 aruncă o lumină blândă, protectoare, uneori de-a dreptul binefăcătoare, asupra relațiilor parteneriale. Acest lucru va permite dialogurile sincere, mărturisirile și împăcările spectaculoase. Această perioadă este marcată și de eforturi de a face față unor cheltuieli destabilizatoare.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Contextul astral al săptămânii 18-24 februarie 2019 va influența relațiile parteneriale, sancționând ieșirile egoiste ori pătimașe, făcându-vă conștienți de exagerările care, dacă nu le veți corecta, vor pune în pericol relația cu partenerul de cuplu, relațiile de afaceri, rivalitățile. Va trebui să învățați lecția obligațiilor ce trebuie onorate și respectate. În perioada asta, va trebui să faceți un efort mare pentru a vă menține pe linia neimplicării în conflicte.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta stă sub semnul întâlnirilor cu prietenii pentru a pune la punct aspectele practice ale unui demers comun. Veți face un efort de calmare a spiritelor răscolite de tensiunile de la locul de muncă, de efortul fizic, de munca sub presiunea unor termene de predare sau a încurcăturilor inerente.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În perioada care urmează, contextul astral va favoriza aducerea cu picioarele pe pământ a acelora dintre voi care “s-au rătăcit” o perioadă, mai scurtă sau mai lungă, în plăceri și distracții și care acum vor trebui să învețe lecția responsabilității față de rostul lor în viață. De asemenea, în aceste zile veți face un efort susținut de a evolua diplomatic și cu tact prin hățișul stresant al unor relații de prietenie pe care n-ați vrea să le stricați.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 18-24 februarie 2019, astrele vă vor ajuta să vă exprimați frumos, sensibil și convingător, având astfel posibilitatea să obțineți o victorie prin atragerea simpatiei celor cu care intrați în dialog. Aveți șansa să afceți călătorii menite să vă îmbogățească spiritual. Spre sfârșitul săptămânii, avertisment astral care sugerează nevoia de măsură și discreție.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 18-24 februarie 2019 stă sub semnul dorinței de a vă stabiliza prin obținerea unei susțineri materiale. În această perioadă, contextul astral creează condiții favorabile micilor câștiguri și soluțiilor financiare modeste, dar utile. Totodată, veți avea idei bune legate de posibilitatea de a vă alătura unor grupuri de acțiune menite să vă deschidă calea spre progres intelectual și spre afirmare de sine.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 18-24 februarie 2019 este marcată de posibile întâlniri cu viitori parteneri de afaceri sau cu persoane care vă pot acorda consultanță competentă. Contextul astral al perioadei următoare vă va da protecție pentru refacerea voastră trupească și sufletească. Spre sfârșitul săptămânii, analiză onestă și rațională a unei chestiuni ce privește un eventual avantaj material.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal