Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 februarie 2019

Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 11-17 februarie 2019.

BERBEC

În săptămâna 11-17 februarie 2019, contextul astral favorizează buna comunicare cu sectoarele ascunse din alcătuirea voastră (amintiri, subconștient, trăiri secrete). Totodată, se accentuează nevoia de a munci, de a face un efort special pentru a obține un venit. Dați dovadă de curaj în abordarea unor chestiuni ce țin de viitor, de evoluția voastră profesională sau socială.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 11-17 februarie 2019, simțiți nevoia de a vă afla în preajma acelor prieteni alături de care vă simțiți în siguranță și alături de care puteți desfășura activități comune, de cele mai multe ori din sfera celor relaxante sau care vă permit o îmbogățire sufletească. Totodată, reușiți să alungați sentimentele tulburi și să fiți eficienți. Aveți parte de provocări și împrejurări delicate, greu de gestionat în spațiul public.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 11-17 februarie 2019, contextul astral vă permite ameliorarea imaginii personale, mai ales dacă aceasta a fost șifonată de evenimente la care nu ați fost la înălțime sau din cauza erorilor personale. Veți simți nevoia să vă distanțați de provocările care v-au solicitat excesiv, din punct de vedere fizic și psihic. Aveți idei interesante, dar destuld e riscante care v-ar putea dăuna prin lipsa de măsură și de adecvare la realitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, astrele favorizează suplețea în gândire, concluzii și percepții mai ales în chestiunile majore de viață și activitate. Relațiile cu unii prieteni se pot consolida pe fondul nevoii de a coopera într-o activitate de interes comun. Pe de altă parte, relațiile parteneriale vor deveni mai complicate, mai radicale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

Săptămâna 11-17 februarie 2019 este favorabilă sectorului banilor și avantajelor materiale obținute prin relația voastră cu persoane și instituții: reușiți să captați disponibilitatea afectivă a celor responsabili să vă rezolve o problemă. Adevărata provocare a săptămânii este aceea că veți fi obligați să vă stăpâniți și să fiți autoritari și eficienți fără a deveni despotici și fără să lezați alte persoane și interese.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii favorizează toleranța, flexibilitatea afectivă și mentală, disponibilitatea spre dialog, înțelegere, împăcare, factori cu atât mai importanți dacă în viața unora dintre voi există conflicte deschise (anchete, reclamații, procese). Totodată, aveți motive de îndepărtare sau cel puțin de reticență față de un apropiat ori de un cerc de prieteni în care nu mai aveți încredere. Surprize la locul de muncă, nu toate plăcut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Contextul astral al acestei perioade are o influență pozitivă asupra sănătății și mai ales asupra stării voastre psihice, așa că vă veți simți mai împăcați, mai eliberați de griji și spaime. Organismul vostru va avea o reacție favorabilă la tratamentele alternative. Totodată, în aceste zile aveți tendința să evitați confruntările directe, reacțiile clare și să amânați un răspuns.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 11-17 februarie 2019, viață voastră afectivă este marcată de momente frumoase, de mărturisiri ori de descoperiri personale. Contextul astral favorizează stabilitatea, tenacitatea, rezistența psihică la stres și combativitatea temperată dar eficientă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Astrele favorizează, în perioada următoare, împăcarea cu părinții dacă între voi și aceștia s-a instalat un conflict sau o dispută, înțelegerea reciproc avantajoasă. La locul de muncă, trebuie să dați dovadă de calm, răbdare, echilibru interior și să vă abțineți în fața provocărilor care pot surveni. Pe o perioadă de șase săptămâni (până la 31 martie) veți fi harnici, serioși și dedicați în tot ceea ce veți face în plan profesional.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 11-17 februarie 2019  stă sub semnul comunicării. Vă veți putea înțelege cu persoanele dificile, veți reuși să-i convingeți pe cei pe care-i abordați să vă ajute într-un interes personal, grație unui fel de a vă exprima subtil și nuanțat. Faceți o impresie frumoasă într-un context public (ședință, conferință). Aveți parte de informații destabilizatoare la locul de muncă, referitoare la măsuri care ar urma să fie puse în aplicare sau la regimul unor plăți salariale.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Contextul astral este favorabil abordării într-un chip diplomatic a unei probleme financiare sau salariale. Însă există posibilitatea să deveniți foarte sensibili la tot ce va avea legătură cu stabilitatea voastră financiară și, din această cauză, să reacționați haotic și făcându-vă inima rea. Uneori, însă, lucrurile se vor dovedi simplu de rezolvat. Pe de altă parte, este o perioadă asociată cu întâmplări neverosimile, cu stări de spirit bizare, cu pericole.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 11-17 februarie 2019 este marcată de un eveniment astral cu un ecou special în viața voastră. Veți avea posibilitatea, de-acum până pe 17 aprilie, să vă exprimați bine, frumos, elocvent sau artistic, de la caz la caz sau în funcție de împrejurările în care veți lua cuvântul. În această perioadă vă veți confrunta, însă, și cu sentimente de limitare, neputință sau abandon afectiv.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal