Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 17-23 decembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 17-23 decembrie 2018.

BERBEC

Săptămâna 17-23 decembrie 2018 este marcată de preocupări financiare născute mai ales din dorința de a vă stabiliza condiția bănească curentă. Atenție la ofertele unor câștiguri insuficient motivate care se pot dovedi, mai târziu, o înșelătorie. Manifestaâi prudență față de propunerile unor prieteni de a intra în combinații financiare bizare, care v-ar putea expune în fața legii.

Citește previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 17-23 decembrie 2018, mare atenție la relațiile parteneriale. În acest sector își pot face loc sau pot persista disfuncții mai vechi, manifestate prin egoism, gelozie, atitudine posesivă. Interese ascunse ale partenerilor de afaceri sau lipsă de loialitatea a unor colaboratori. Aceia dintre voi care au funcții importante pot fi provocați, discreditați prin metode subtile, greu de identificat ca sursă și, prin asta, greu de contracarat.

Citește previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta, contextul astral este favorabil semnării unor înțelegeri și contracte. Cu acest context astral vă veți mai întâlni abia peste 12 ani. Dacă aveți 47 – 48 de ani, puteți lua în calcul ipoteza unui divorț, a unei căsătorii sau a recăsătoririi în urma unui separări rapide, rezolvate pe baza bunei înțelegeri, cu privire la partaj.

Citește previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 17-23 decembrie 2018 este favorabilă regimului muncii și al relațiilor de serviciu. Sunt posibile dialoguri constructive sau inițiative menite să reglementeze o chestiune salarială ori o responsabilitate profesională. Unii dintre voi, deși este sfârșitul anului, pot găsi un loc de muncă ori pot primi asigurarea rezolvării acestui aspect în cel mai scurt timp.

Citește previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 17-23 decembrie 2018 este marcată de o perioadă mai grea pentru activitatea de fiecare zi, prin oboseală, rutină, volum mare de muncă, efort de a vă încadra în termenele de predare. În schimb, extrem de frumos se prezintă sectorul vieții afective și al plăcerilor de tot felul care vă deschid posibilități de relaxare.

Citește previziunile Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, simțiți nevoia de a elimina îndoielile și nesiguranța care se abat asupra voastră ori de câte ori trebuia să luați o decizie importantă. Mult mai profitabil și mai satisfăcător va fi sectorul casei și al relațiilor cu familia; dialogul cu rudele ar putea fi eficient, sincer, corect, cu nuanțe de generozitate, și de o parte, și de cealaltă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, manifestați dorința de a consolida un demers care ar trebui să vă permită, la un moment dat, să intrați în posesia unui bun, a unei sume de bani sau să beneficiați de un ajutor/avantaj. Vă concentrați pe chestiunile de detaliu care pot ascunde intențiile incorecte ale cuiva ori erorile de procedură ale unor instituții. Totodată, este o perioadă în care circulă veștile, se acumulează impresii și informații.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 17-23 decembrie 2018 intrați într-o etapă mai furtunoasă la locul de muncă; schimburi de cuvinte, refuz de a executa niște sarcini sau de a urma niște instrucțiuni care nu vi se par indicate. Vă expuneți argumentele, cu „legea în mână, pentru a-i convinge pe cei îndreptățiți să vă asculte și să vă rezolve problema. O rezolvare, măcar parțială, este posibilă. Este momentul pentru a vă asuma riscurile și a încerca o rezolvare onestă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 17-23 decembrie 2018, nu veți duce lipsă de provocări. Acest răstimp este marcat de pasiune, de dorința de a trăi intens plăcerile vieții, de a risca, de a-și testa limitele, de a face impresie, de a cuceri. Spiritul vostru însetat de aventură se va vedea până și în felurile de mâncare pe care le veți pregăti. Dorințele voastre vor fi marcate de originalitate, de curiozitate, de excentricități și de picanterii.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, aveți parte de vești care vin pe căi ocolite și care privesc statutul vostru la locul de muncă ori privitoare la viitorul instituției. Unii dintre voi, mai inițiați, cu o construcție mentală și cu un psihic antrenat, pot avea anumite viziuni. Aceste sugestii vor avea limpezime și nu vor fi încifrate simbolic, ceea va fi un mare ajutor din astral, pentru voi în viitoarele etape de viață, când veți recunoaște mesajul primit în această perioadă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 17-23 decembrie 2018, sectorul dialogurilor este cam „încins’. Aveți tendința să reacționați temperamental, brusc și nestăpânit. Totodată, aveți dorința de a vă impune într-un grup sau în fața publicului. Aveți, însă, tendința să exagerați, adoptând ipostaze excentrice numai de dragul de a atrage atenția asupra voastră. Alteori, puteți trage concluzii pripite pe care nu vă veți jena să le rostiți cu voce tare, iar asta v-ar putea afecta imaginea și credibilitatea.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal