Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 octombrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Această săptămână este marcată de un eveniment astrologic major – Luna Plină în Berbec, care are loc pe 13 octombrie. Pe scurt, cuvintele-cheie ale acestei săptămâni sunt: neliniști, nemulțumiri, tensiuni, dificultăți, trăiri interioare intense.

BERBEC

În săptămâna 12-18 octombrie 2019, aveți nevoie de răbdare, diplomație și autocontrol. Posibile poziționări diferite față de viziunea unui partener de viață sau de afaceri. Veți intui momentele în care nu va fi nevoie să ripostați vehement, așa cum ați procedat până acum.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 12-18 octombrie 2019 este marcată de momente în care puteți fi cuprinși de neliniște sau de nemulțumire. Aceste momente pot căpăta aspectul unei revolte interioare, care vă poate tulbura somnul sau care vă poate afecta echilibrul organic. Contextul astral al perioadei influențează și sectorul profesional. La serviciu, ar fi bine să vă abțineți de la orice demers, reacție sau intervenție menite să amplifice o stare de animozitate. În ciuda efortului de a vă ține departe de conflicte, momentul astral vă poate împinge să luați decizii care pot modifica o înțelegere anterioară.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 12-18 octombrie 2019 este marcată de tensiuni cu unul sau mai mulți prieteni: divergențele de opinii și interesele nu doar că vă îndepărtează pe unii de ceilalți, dar pot genera și un conflict personal. Relațiile sentimentale nu stau sub auspicii bune. Sunteți tentați să vă pândiți și să vă hărțuiți partenerii de viață.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna care urmează, vă vedeți obligați să reacționați la tot ce se  întâmplă în jurul vostru. Pot reapărea situații cu care v-ați confruntat în trecut și care vă vor pune în fața aceluiași tip de dificultăți, de decizii sau de trăiri interioare. Relațiile parteneriale, ascensiunea profesională (cariera, numele, imaginea, autoritatea, succesul) pot fi destabilizate sau chiar pierdute dacă situațiile sus-menționate sunt prost gestionate.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, aveți parte de conversații, de idei venite de la oamenii din jur care vă aduc niște lămuriri ce vă sunt necesare pentru luarea unor decizii importante. Există riscul unor conflicte cu oameni importanți sau instituții de care nu vă puteți despărți sau dezice. Nu vă veți dovedi toleranți și nici nu vă veți abate de la principiile voastre, ci doar veți încerca să temperați avântul unora. Atenție dacă aceste dispute au legătură cu locul de muncă, pentru că va trebui să alegeți între propriile voastre convingeri și interesele impuse de activitatea desfășurată prin specificul profesiei.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna asta manifestați îndârjire într-o chestiune ce presupune un avantaj material, un drept bănesc cuvenit de care poate sau trebuie să beneficiați conform legii. Nota generală nu privește renunțarea sau negocierea, ci dorința de a acționa hotărât, fără menajamente, față de cei care se fac vinovați de amânări, de situațiile voit complicate și încurcate care vă dezavantajează.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 12-18 octombrie 2019, relațiile parteneriale trec prin momente de încercare: pot avea loc dispute între soți, dacă ne referim la parteneriatul de cuplu, dar la alt nivel vor evolua și vor fi trăite conflictele profesionale, care pot lua drumul tribunalului. Context nefericit pentru evoluția unor procese, litigii, anchete. Dușmanii reușesc să se răzbune pe voi. Există și o parte bună: din acest moment, conflictul începe să se stingă.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 12-18 octombrie 2019 veți desfășura un joc special de rezistență, în intenția de a păstra ceea ce ați obținut sau, dimpotrivă, de a destabiliza un raport de forțe ce vă dezavantajează (manevre, blocaje, intrigi, înțelegeri secrete). Posibil conflict la locul de muncă, ivit sau declanșat de o chestiune cu componentă juridică.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna este marcată de tumult sufletesc, care se va reflecta în felul în care veți reacționa față de situațiile în care va fi nevoie de răbdare, îngăduință sau delicatețe; contextul va susține un comportament tranșant, categoric, mai puțin favorabil împăcării. Victimele' unor astfel de situații explozive, al căror autor veți fi, este bine să înțeleagă nevoia de a nu răspunde provocărilor voastre.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, nemulțumirile mai vechi, conflictele nerezolvate pot ieși la suprafață. Doar că, spre deosebire de alte dăți, când aceste ipostaze s-au mai petrecut, contextul astral poate da o notă aparte conflictelor; chiar dacă se vor încinge spiritele, nu se va ajunge la nici un rezultat, în afara unei enervări păgubitoare pentru trup și suflet.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 12-18 octombrie 2019 este marcată de dialoguri cu tentă incendiară', informații care vă fac să vă ambalați, să intrați în dispute. Aveți motive de dezamăgire sau chiar de revoltă față de un fel de a se desfășura pregătirea profesională în care v-ați angajat.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta, faceți eforturi pentru a vă face înțeleși. Deși sunteți stăpâni pe subiectul pe care-l abordați și dețineți controlul asupra acestuia, vă puteți lovi, în felul vostru de a vorbi și acționa, de bariere morale, de cenzuri sufletești, de unde și nevoia de a medita asupra celei mai înțelepte abordări sau rezolvări. Pe fond, nu doriți să faceți rău nimănui. O chestiune dificilă de conștiință va trebui rezolvată.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal