Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie influențează puternic fiecare zodie. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 este un eveniment astrologic cu impact foarte puternic asupra tuturor zodiilor. Influența sa va fi resimțită timp de aproximativ patru săptămâni.

Acest aspect al Lunii aduce cu sine vindecarea rănilor din trecut și ne ajută să facem ordine în viețile personale. Luna Nouă în Scorpion vine cu o doză generoasă de energie pentru fiecare zodie. Previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi, AICI

BERBEC

În această perioadă, vă preopcupă nevoia de a primi o susținere financiară. Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să vă fie favorabil.

TAUR

Luna Nouă aduce cu sine tulburarea relațiilor dintre soți. Vor spori iritarea și revolta, gelozia sau antipatia.

GEMENI

În această perioadă, vă confruntați cu stări organice neplăcute. Nu este recomandat să exagerați cu calmantele sau cu tratamentele care acționează asupra psihicului. Atenție dacă intenționați să faceți întrerupere de sarcină! Luna Nouă în Scorpion poate avea un impact agravant sau riscant.

RAC

În preajma Lunii Noi, experimentați stări de spirit intense, care se pot naște din suferință, din dor, din tristețe, în urma despărțirilor. Luna Nouă ar putea marca sfârșitul unei etape și intrarea într-o nouă ecuație afectivă. A se evita aventurile din dorința de răzbunare pe cineva drag.

LEU

În aceste zile, stresul familial se accentuează, iar acest lucru poate determina secvențe de viață delicate, regretabile, mai ales în preajma zilei de 7 noiembrie.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 afectează puternic, în cazul vostru, sectorul comunicării. Acesta va fi marcat de ostilitate și mânie.

BALANȚĂ

Acest aspect al Lunii Noi aduce cu sine situații neplăcute din punct de vedere financiar sau doar alarmante și ar putea scoate la iveală adevăruri inconvenabile.

SCORPION

Luna Nouă din 7 noiembrie se formează în semnul vostru zodiacal, ceea ce înseamnă că va avea un impact special asupra voastră. Veți încheia o etapă și veți deschide alta, chiar dacă nu veți dori asta în mod expres, drept care, uneori, se poate vorbi despre o constrângere sau despre o limitare a capacității de a găsi soluții alternative.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie 2018 vine cu amintiri din trecut, inundându-vă gândurile cu regrete, nemulțumiri sau revolte mute. Sectorul lucrurilor secrete, al tainelor minții și ale sufletului sau al amintirilor și trăirilor reprimate va fi tulburat de acest aspect al Lunii.

CAPRICORN

În această perioadă, contextul astral influențează relațiile de prietenie sau sentimentele care vă leagă de unele persoane ce vă pot supăra, dezamăgi, trăda sau incomoda.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă influențează, în cazul vostru, sectorul carierei. Acest aspect al Lunii vine tot felul de sentimente și resentimente dintre care cel mai greu de suportat va fi invidia profesională a celor cu care lucrați. V-ați putea confrunta cu tentative de a fi puși în vină, de a fi subminați de colegi.

PEȘTI

Această perioadă este marcată de un val de profunzime spirituală sau de religiozitate dar și de sensibilitate sporită, în mod special, în preajma Lunii Noi în Scorpion. Acest moment este menit să vă determine să vă analizați atașamentele care mai mult vă încurcă.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal