Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 februarie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 februarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 februarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 12-18 februarie 2018 veți avea parte de niște zile plăcute, care nu vă vor solicita foarte mult. Preocupările voastre se îndreaptă către carieră, către propria imagine, către viața publică. Întâlnirile cu prietenii din această săptămână vă vor face să trageți concluzii care vă vor pune pe gânduri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 12-18 februarie 2018 este marcată de stări de scepticism, de dezinteres, de plictis sau de dezamăgire. Vă copleșesc idei contradictorii, nimic nu vă convine, nu puteți accepta o situație dată din cauza unor convingeri, fie ele culturale, politice, economice sau religioase, sau din vanitate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 12-18 februarie 2018 vă veți confrunta cu o situație neplăcută legată de un bun material sau de un venit, pe care-l tot așteptați și care nu vine. Există însă și cea mai urâtă posibilitate, aceea ca acest bun să vă fi fost deja acordat, iar acum să vă fie cerut înapoi. Vi se motivează că s-a calculat greșit, că s-a înțeles greșit, că s-a revizuit, că, oricum ar fi, nu se mai poate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 12-18 februarie 2018 răscolește relațiile sentimentale. Sunt favorizate conflictele conjugale, animozitățile între parteneri – de cuplu, de afaceri, de proiecte. Se prevăd o serie de elemente de disconfort și tergiversări ale situațiilor – amânări, reveniri, plimbarea documentelor de colo-colo.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 12-18 februarie 2018, mare atenție la sănătate, în special la problemele care pot apărea la nivelul sistemului osos sau al pielii. Bine ar fi dacă măcar 2 zile ați reuși să faceți o cură de detoxifiere. Relațiile parteneriale vor trece prin momente importante. În unele cupluri, conflictele pot escalada, în altele, se pot rezolva în mod surprinzător.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 12-18 februarie 2018, sunteți antisociali, nu aveți chef de nimeni și de nimic, sunteți exagerați în pretenții, iar pedepsele pe care le aplicați copiilor – în cazul în care sunteți părinți – sunt mult prea dure. De la mijlocul săptămânii, puteți avea parte de surprize provenind din inițiativele unor șefi de a reorganiza unul sau mai multe sectoare la locul de muncă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 12-18 februarie 2018, veți avea o serie de motive de supărare, de disconfort. Simțiți nevoia să vă înstrăinați de familie și sunteți obosiți de discuțiile repetitive cu anumiți membri ai familiei, discuții care par să nu ducă nicăieri. Un motiv de stres este și starea de sănătate precară a unui membru al familiei. În plan sentimental, este un moment al crizei, al surprizelor neplăcute, al constatărilor tulburătoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta nu este cea mai bună pentru voi. Sunteți nepoliticoși, dați replici acide, greu se poate înțelege lumea cu voi. Către mijlocul săptămânii veți avea parte de surprize în familie, în viața unei rude sau în regimul unor bunuri aflate în patrimoniul personal. Luna Nouă din 15 februarie vă poate aduce situații bizare sau vă poate constrânge să luați măsuri mai puțin obișnuite pentru a putea ține un eveniment sub control.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

 SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta sunteți ușor depresivi. Perioada aceasta nu este una tocmai bună, mai ales în sectorul finanțelor. N-aveți suficienți bani, aveți prea multe cheltuieli sau plățile nu se fac la timp. Totodată, veți avea parte de o serie de surprize. Acestea fie vă destabilzează, fie vă obligă să schimbați ceva în viața voastră – poate fi vorba despre o părere, despre o atitudine față de o persoană etc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Pentru voi, vin niște zile obositoare, stresante, în care veți fi plictisiți și lipsiți de chef. Bine ar fi să faceți ceva să găsiți niște forme de atenuare a acestor stări, niște activități care vă distrag atenția și vă binedispun. De menționat și faptul că veți avea parte de surprize – bune sau mai puțin bune – privitoare la regimul banilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 12-18 februarie 2018 este una intensă, solicitantă, obositoare pentru voi. Sunteți irascibili, ostili, neproductivi. Odihna suficientă ar putea rezolva aceste probleme. Contextul astral favorizează apariția câtorva momente importante în viața voastră. Este vorba de comunicare, notorietate, exprimare de sine. Trebuie să faceți gesturi care să reflecte dorința voastră, voința voastră, interesul vostru. Veți reuși să fiți convingători.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 12-18 februarie 2018, există un aspect nefavorabil pe relația cu prietenii. Poate ați simți nevoia să comunicați cu cineva apropiat, însă sunt multe aspecte care vă împiedică. N-aveți timp, prietenii nu vă răspund etc. Se creează o pauză de comunicare, vă însingurați. Spre sfârșitul perioadei însă, deveniți vedetele zodiacului – veți fi plini de chef, de energie, veți fi preocupați de sănătate și de aspectul exterior.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal