Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 ianuarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 1-7 ianuarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 1-7 ianuarie 2018, principalul eveniment astral care influențează zodia Berbecului este Luna Plină ce se formează în Rac pe 2 ianuarie. Acest aspect astral are impact asupra carierei și rolului social și generează o serie de conflicte, de piedici, care pot veni din chestiuni firești sau dintr-o serie de răstălmăciri ale unor texte de lege. Mulți Berbeci se vor înhăma la lucruri mai grele decât pot duce, ceea ce denotă o accentuată necunoaștere de sine.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Luna Plină din 2 ianuarie vă influențează casele comunicării și deplasărilor. Veți manifesta destul de multă circumspecție față de unele informații care ajung la urechile voastre. Vi s-ar putea părea deplasate, fanteziste și v-ați putea dori să le verificați, din dorința de a fi corecți. De fapt, nu aveți cum să apreciați valoarea acestor informații întrucât nu le puteți integra într-un câmp de cunoștințe personale sau nu le puteți folosi nicicum.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Luna Plină din 2 ianuarie se formează, în cazul vostru, pe casa banilor obținuți din muncă proprie. Atenție mare! Sunt favorizate elementele de dubiu, de îndoială, de mister. Puteși fi ușor păcăliți, mai ales dacă bateți palma în aceste zile în care toate lumea e peste măsură de relaxată. Nu vă încredeți în promisiuni frumoase, pentru ca mai apoi să constatați că ați fost folosiți și nu v-ați primit banii promiși la început.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Luna Plină care se formează chiar pe semnul vostru zodiacal este una dintre cele mai grele Luni Pline care se pot trăi și influențează cu precădere relațiile parteneriale. Din punct de vedere psihic, lucrurile nu vor fi chiar greu de depășit. Relațiile parteneriale, de afaceri, dușmăniile și litigiile sunt controlate, în această perioadă, de un context astral care favorizează poverile sufletești și apăsarea mentală.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 1-7 ianuarie 2018, casa sănătății este puternic influențată de planetele din Capricorn. Veți fi morocănoși, obosiți, lipsiți de chef, lipsiți de politețe și de răbdare și veți reuși să-i enervați pe toți cei din jurul vostru.Luna Plină se formează pe casa sănătății, iar afecțiunile ușoare, de sezon, vor fi la ordinea zilei. Sunteți predispuși la o demineralizare severă, așa că se impune să vă suplimentați aportul de minerale.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 1-7 ianuarie 2018, sunteți puși la încercare de conjuncția Jupiter-Marte, care favorizează dispute verbale dintre cele mai drastice. Aveți argumente, sunteți bătăioși, virulenți și corecți până la un punct, dar aveți tendința să depășiți măsura. Aveți o plăcere de nedescris de a da lecții. Modul în care vă exprimați este menit să vă ajute să dați și o lovitură de impresie. Mare atenție, însă, la derapaje!

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Către sfârșitul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 apar mici conflicte, nemulțumiri, lucruri pe care le uitaserăți ies din nou la suprafață. Toate se adună într-o incoerență totală, nimic nu merge, nimic nu vă convine, toată lumea vă enervează pentru că face pe dos decât v-ați dori voi. Relațiile cu o serie de rude nu merg deloc bine, căci cei din familie vă sunt ostili.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Cel mai interesant aspect de remarcat în cazul vostru este acela că aveți la îndemână cele mai inspirate arme să vă luptați, să reacționați. Extrem de important este să încercați să nu vă încărcați cu sentimente negative, cu nemulțumiri, cu furie, cu ură. Aceste “toxine” acumulate la nivelul psihicului riscă să fie resimțite rapid și la nivelul organismului și să vă treziți cu tot felul de boli pe care tare ușor le-ați fi putut evita.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Mercur aflat în sectorul vostru natal vă să un mental bun și vă ajută să vă puneți în valoare calitățile și cunoștințele. Cei care cunosc limbi străine pot face o impresie bună, se pot afirma și pot primi oferte interesante de muncă.Luna Plină se formează pe 2 ianuarie pe casa banilor, așa că vă puteți confrunta cu întârzieri de plată cu plăți parțiale sau cu blocarea unor plăți.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 1-7 ianuarie 2018, Soarele străbate semnul vostru zodiacal și face o conjuncție cu Micul Benefic. Grație acestui context astral, vă veți regăsi bucuria de viață, veți reuși, în sfârșit, după o lungă perioadă, să vă simțiți bine cu voi și cu cei din jurul vostru. Aceste trăiri vor fi justificate de o serie de evenimente care vă dau semnale pozitive, sentimente de siguranță, că ceva se stabilizează, că sunteți pe picioarele voastre.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 1-7 ianuarie 2018, este de notat un eveniment important în sectorul carierei. Unii dintre voi pot primi funcții înalte pe care, acceptându-le, să intre în situații complicate. Mai exact, acceptați aceste funcții pentru a face o demonstrație de valoare personală. Alții le vor accepta având interese modeste – salariu mare și posibilitatea de a-și face relații. Atenție, însă, să nu vi se întindă capcane de unii care să vrea să scoată castanele din foc cu mâna voastră.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În această perioadă, voi aveți parte de o configurație astrală mai rară. Combinația Marte-Jupiter în Scorpion în casa a 9-a are loc o data la 12 ani sau chiar la răstimpuri mai mari – 24, 36, 48 de ani. Acest context astral trezește la viață talente și calități neștiute sau slab cultivate. Spiritual, unii Pești vor trece prin crize de cunoaștere și se vor distanța de biserică, apropiindu-se de forme de practică religioasă ale altor culturi sau renunțând cu totul la credință. Alții, dimpotrivă, vor găsi sprijin în religie, răspinsuri la întrebările lor și echilibru.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal