Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 decembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 decembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 18-24 decembrie 2017.

BERBEC

În săptămâna 18-24 decembrie 2017, focusul pică pe casa a 10-a a înălțării în rang social prin valorificarea calităților personale. Din cauza prezenței celor 3 malefici în harta voastră astrala – Pluton, Luna Neagră și Saturn – capacitatea de a accede la funcții înalte începe să fie tot mai limitată și mai dificilă. Până în vară, întreaga voastră carieră e pusă la încercare. Trebuie să dovediți că faceți față la greu și că sunteți competenți și pregătiți să evoluați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

GEMENI
Săptămâna aceasta, contextul astral vă cam subminează interesele. Asta înseamnă că trebuie să revizuiți multe aspecte: să fiți atenți la oamenii cu care vreți să stabiliți relații contractuale, la obiectul muncii, la clauzele din contract, să luați în calcul riscul unor pierderi și posibilitatea ca o anumită activitate să fie în beneficiul vostru și să nu devină o povară. De aici, apar o serie de răzgândiri, de enervări, de erori de gândire și de judecată.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI
RAC
Pentru voi, săptămâna 18-24 decembrie 2017 este una interesantă mai ales la locul de muncă. Circulă vești contradictorii, informații reale, dar și o grămadă de bârfe. Cel mai înțelept lucru ar fi să nu intrați în discuțiile provocate de colegi. Și asta nu pentru că n-ați fi în stare să vă susțineți un punct de vedere, ci pentru că există posibilitatea răstălmăcirii vorbelor voastre, iar ulterior să fiți trași la răspundere pentru un lucru interpretat greșit.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI
LEU
Două aspecte sunt de menționat pentru săptămâna 18-24 decembrie în cazul Leilor. Unul ține de locuință. Puteți avea probleme cu chiriașii (dacă sunteți proprietari) sau cu proprietarii (dacă sunteți chiriași). Nu este bine să faceți tranzacții financiare, nu semnați contracte de vânzare/cumpărare. Al doilea aspect de menționat vizează casa muncii. Pentru unii dintre voi se pune problema unei schimbări a regimului sau a volumului de muncă. În alte cazuri, poate fi vorba de faptul că instituția la care lucrați are probleme financiare sau legislative.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI
FECIOARĂ
În această săptămână, aveți parte de discuții repetate pe același subiect. De la o discuție la alta există șansa să vă revizuiți puțin părerea sau să acceptați mici compromisuri. Un alt aspect al săptămânii se referă la partenerii de cuplu. Simțiți că aceștia vă solicită prea mult și că aveți nevoie de un moment de respiro. O serie de acuzații, de justificări, de discuții neplăcute pun relația la încercare. Relațiile șubrede vor intra într-o criză, unele destrămându-se.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI
BALANȚĂ
În săptămâna 18-24 decembrie 2017, Marte și Jupiter se află în casa a 2-a a banilor. Pe scurt, nu e bine să dați bani, nici să luați cu împrumut, nici să faceți investiții. Mercur în casa a 3-a vă aduce informații importante, care vă vor pune pe gânduri. În zilele care urmează, veți fi nevoiți să vă revizuiți o atitudine, să amânați o călătorie, existând șanse să întârziați într-un anume loc unde sunteți așteptați.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI
SCORPION
În perioada care urmează, unii dintre voi vor reuși să profite de contextul astral favorabil. Veți reuși să extrageți din diversele situații, din diversele întâlniri o serie de informații care, puse cap la cap, vă vor revela un secret, un adevăr ținut ascuns. De menționat și faptul că există șansa unor posibile câștiguri, unele provenind din colaborări, proiecte.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI
SĂGETĂTOR
În săptămâna 18-24 decembrie 2017, nu mai aveți chiar întreaga susținere astrală pe care ați avut-o săptămâna trecută. Au plecat o serie de planete, însă vă bucurați de sprijinul lui Venus, are vă face să gândiți repede, corect, vă ajută să faceți schimburi de opinii, să ințiați tranzacții, să faceți deplasări, să încheiați parteneriate.
Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal