Unul dintre jurații de la „Românii au talent” a anunțat că și-a dat demisia. „Cu oarecare părere de rău”

După multe sezoane petrecute la masa juriului, acesta a anunțat că își dă demisia. Florin Călinescu pleacă de la Pro TV și de la „Românii au talent'.El nu va mai apărea în următorul sezon. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar pe pagina lui de Facebook a făcut primele declarații.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995', a transmis Florin Călinescu în mediul online.

Reprezentanții postului nu au comentat anunțul lui Florin Călinescu. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România', au precizat reprezentanții televiziunii, pentru Click.

Cine e Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri' de la Pro FM, scrie libertatea.ro.

La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea Ora șapte, bună dimineața, urmată de Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete