Unicul supraviețuitor al accidentului care a ucis-o pe Prințesa Diana, fotografiat pentru prima dată în cinci ani: e plin de cicatrici

Singurul supraviețuitor al accidentului de mașină care a ucis-o pe Prințesa Diana a fost fotografiat pentru prima dată în cinci ani – are cicatrici pe toată fața.

Bodyguardul Prințesei Diana, Trevor Rees-Jones, în vârstă de 54 de ani, a fost văzut și fotografiat în BMW-ul său, aşteptându-şi familia în timp ce făceau cumpărături în apropierea casei.

ARCHIVES – LA VOITURE APRES L’ACCIDENT DE LA PRINCESSE DIANA – 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Bodyguardul Prințesei Diana, Trevor Rees-Jones, încă are cicatricile accidentului din 1997.

Semnele de pe fața lui amintesc de accidentul tragic în care și-au pierdut viața iubitul Prințesei Diana, Dodi Al Fayed, șoferul Henri Paul și Prințesa Diana, pe data de 31 august 1997. Imaginile exclusive publicate de The Sun îl arată pe fostul bodyguard cum își desfășoară viața liniștită în apropierea casei sale.

În curând va fi difuzat un nou documentar ce examinează evenimentul acelei nopți fatidice din Pasajul Alma din Paris, de acum 25 de ani. Materialul cuprinde și mărturiile unor foști șefi de poliție și procurori despre investigațiile oficiale care au avut loc acum trei ani, și în care a fost anchetat însuși Prințul Charles.

Unul dintre ei a dezvăluit că Charles a fost foarte… „uimit' de afirmațiile Dianei cum că acesta “o dorea moartă.” Bodyguardul Rees-Jones a fost în comă timp de zece zile, având fiecare os de la față fracturat, a avut, de asemenea leziuni cerebrale și pierderi de memorie. Chirurgii i-au reconstruit fața dintr-o fotografie veche și au folosit 150 de piese de titan pentru a-i reconstitui trăsăturile. După acel moment, el a putut să comunice doar șoptind și notând răspunsurile.

Acum locuiește cu soția și cei doi copii într-o frumoasă vilă, amplasată pe mai multe hectare de teren. Ei au cumpărat această proprietate extrem de izolată, în 2018 fiind prevăztă cu garduri și porți imense.

De când și-a revenit, Trevor a lucrat în străinătate perioade lungi. Se spune că a câștigat o avere ca director de securitate pentru gigantul serviciilor petroliere Halliburton, cu sediul în Houston, Texas, care a fost puternic implicat în războiul din Irak. Apoi s-a întors în orașul său natal în urmă cu cinci ani și de atunci a obținut postul de șef al securității pentru AstraZeneca, gigantul farmaceutic care a creat primul dintre vaccinurile Covid-19.

Deși a fost văzut la supermarket, acesta a rămas în mașină în timp ce familia și câinele lui au intrat în magazin.

O sursă anonimă a declarat pentru The Sun: „Trevor duce o viață liniștită. Enormitatea a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte îl urmărește încă iar cicatricile sunt vizibile. Viața lui este acum liniștită și fără evenimente deosebite. Cu siguranță nu face publicitate și nu vorbește prea mult despre asta. A încercat să meargă mai departe și să-și continue viața. A avut amnezie profundă timp de luni de zile.”

Sursa: The Sun

Citeste și:

Nepoatele Prințesei Diana, Lady Eliza și Lady Amelia Spencer, apariție senzațională la Săptămâna Modei de la New York

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri