O femeie și-a blocat cupa menstruală în UTER luni de zile. Cum a reușit să o scoată?

O femeie a dezvăluit că și-a blocat atât de tare cupa menstruală încât nu a mai ieșit timp de șapte luni din uter. Asta până când a făcut sex cu partenerul ei și dispozitivul „a sărit', făcând-o pe femeie să treacă prin cea mai chinuitoare experiență a sa.

Nicole Cliffe, din Utah, a declarat că „a vrut să moară”, deoarece recipientul înfundat o făcea să se simtă foarte rău. Femeia susține că medicii au „râs” în mod repetat de ea, sugerând că este imposibil ca o cupă menstruală să treacă prin colul uterin și să ajungă în uter.

Colul uterin este prea îngust pentru a putea fi pătruns. Acesta se dilată în timpul travaliului pentru ca bebelușul să iasă, se dilată ușor în timpul menstruației și se mișcă în timpul sexului pentru a permite vaginului să se întindă.

Cu toate acestea, din cauza poziționării diferite a colului uterin și a adâncimii acestuia în interiorul vaginului, se fabrică cupe menstruale de dimensiuni diferite.

„Această cupă a stat în uterul meu (nu în vaginul meu) timp de cel puțin șapte luni. Mă simțeam rău în decembrie/ianuarie, dar în ianuarie am simțit-o în timpul menstruației, din cauza faptului că cervixul meu era scăzut/moale/deschis. Puteam să-mi bag un deget mic prin colul uterin și am simțit-o și am știut că nu poate fi decât asta', a declarat Nicole într-o postare pe Instagram, pe 5 august, scrie The Sun.

Femeia nu știe când sau cum a ajuns cupa menstruală în uterul ei, ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să treacă de colul uterin.

„Am încercat ore în șir să o scot în acea zi, înainte ca Steve să mă târască, plină de sânge, la Urgențe. Acolo au râs de mine și mi-au spus că nu este posibil să fi ajuns în uterul meu, poate mă refer la vaginul meu. Le-am spus că am avut trei nașteri vaginale și știu care este diferența. Au râs din nou”, a continuat mama a trei copii.

Nicole a spus că o asistentă a „căutat” cupa, dar nu a mers mai departe de vaginul ei. Ea a cerut o ecografie, iar medicii au spus că ar putea vedea „un fibrom sau un chist”. În timpul unui control cu un ginecolog obstetrician, Nicole a spus că acesta pur și simplu „a râs de mine”.

Ulterior, femeia a spus că a avut infecții urinare repetate și a fost pusă pe antibiotice, care au ameliorat unele simptome, dar „evident că nu au putut elimina sursa infecției”.

„Am avut sângerări timp de aproape șapte luni, deoarece uterul meu încerca să scape de ea. Aș fi putut intra în septicemie în orice moment (mi-a mâncat grăsimea/mușchii/mi-a produs o febră constantă care mi-a dat problemele neurologice), dar a devenit o reală urgență cu aproximativ două săptămâni înainte de a-l scoate, deoarece s-a deplasat și mi-a blocat colonul. Am știut că sunt pe moarte în ultima lună și, pentru că sunt o persoană sociabilă care adoră să stea printre prieteni, ai crede că aș fi spus oamenilor, dar în schimb am fost ca o pisică bolnavă, dorind să mor în spatele unei canapele sau într-un dulap”, a descris Nicole chinul prin care a trecut.

Tortura acesteia a luat sfârșit atunci când făcea sex cu partenerul ei.

„Am simțit un moment de agonie halucinantă, am țipat și eram într-o baltă imensă de sânge. El a spart cupa. Am fugit la baie, era pe jumătate ieșit din colul uterin. Nu mai puteam trăi un alt moment ca acesta și am făcut tot posibilul să îl pliez și să îl smulg, pentru că nu credeam că cei de la Urgențe o vor face.

A fost cel mai dureros moment din viața mea și apoi s-a terminat. Am strigat după Steve, el a fugit/ a văzut-o/ știa exact ce era și ce însemna', a continuat femeia.

La o săptămână după postarea de pe Instagram, Nicole a spus: “Am fost foarte surprinsă: Când ai descoperit că vei trăi atunci când credeai că nu vei supraviețui, nu mai ești niciodată la fel.”

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri