Unde plecăm în week-end… cu copiii?

Unde iesim cu copiii

Vremea se anunță nu foarte prietenoasă în acest sfârșit de săptămână, iar copiii noștri sunt în vacanță. Ce ghinion! Sau nu… Haideți să vedem unde plecăm în week-end cu copiii, ce locuri, ce filme, ce putem vizita?

Prima oprire: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa'

Pănă pe 18 iunie cei mici pot explora o nouă expoziție temporară denumită „Venin – frumuseți de neatins.'

Copiii noștri vor fi de-a dreptul fermecați de lumea lumea fascinantă a câtorva specii veninoase din lumea animală, unele dintre acestea regăsindu-se în clasamentul celor mai veninoase animale din lume.

Știm cu toții că există animale veninoase. Unele sunt extrem de periculoase, dacă stăm să ne gândim la șerpi, dar iată că cel mai puternic venin din lumea animală este cel al unui melc!

Expoziția „Venin – frumuseți de neatins' ne provoacă să lăsăm prejudecățile și teama față de animalele veninoase la poarta muzeului și să descoperim frumusețea unică a exponatelor vii.

Spre seară: Film de desene animate Ștrumpfii –  Satul pierdut

Haideți să vedem cel mai nou film din seria Ștrumfilor! Ce mai pun la cale simpaticele personaje albăstrițe? Cei mici vor porni împreună cu Ștrumpfii într-o nouă aventură. Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul pornesc într-o călătorie plină de peripeții către un ținut misterios: legendarul Sat Pierdut. Ei trebuie să străbată Pădurea Fermecată, un loc magic, dar periculos. Și trebuie să găsească satul pierdut înaintea vrăjitorului cel rău, Gargamel. Cei patru prieteni albaștri vor face cea mai importantă descoperire din istoria Ștrumfilor.

O alternativă: Teatrul Coquette, Greierele și Furnica

Cine nu știe celebra fabulă Greierele și Furnica? Dar dacă o vedem sub formă de teatru și  povestită cu umor și cu multă istețime pentru cei mici? Ar putea fi lecție importantă pentru ei…

Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotește venirea iernii. Când va da de greu, el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate că “munca” lui este muzica?
Teatru Coquette din București ne invită, cu mic, cu mare la un spectacol despre generozitate, prietenie și artă.

 

Florentina Mușat

Foto: Facebook/Teatrul Coquette, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, PR

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie