Unde fugim de-acasă în weekend? “Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume”

Unde fugim de-acasă în weekend? “Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume”

Joi, 28 februarie, ora 20:00

O comedie despre viață, despre natura omului, care te încântă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună.

Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, dacă privim cu atenţie personajele, realizăm că sunt asemenea nouă tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la autoreflecție cu zâmbetul pe buze.

O piesă scrisă de Ion Bogdan Martin.

DISTRIBUȚIE: Adriana Guluțanu, Mihai Hurduc, Silvia Gagu, Eduard Boț, Simona Floroaia

Concepția artistică: Bogdan Gagu

Notă: Biletele se pot achiziționa fie online pe http://bit.ly/teatrulindart, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) și achitate la intrare în ziua spectacolului, fie la locația noastră din Colței 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 20:00.

Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.


Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro