Un youtuber celebru s-a căsătorit cu iubita lui în ziua aniversării a 8 ani de când s-au cunoscut

Pe 19 august 2019, celebrul youtuber Felix Arvid Ulf Kjellberg, cunoscut online drept Pew Die Pie, s-a căsătorit cu logodnica lui Marzia Bisognin.

Cuplul s-a cunoscut online și, deși locuiau în capete opuse ale lumii, el în Suedia, iar ea în Italia, cuplul s-a mutat ulterior împreună în Brighton, Marea Britanie.

Un youtuber celebru s-a căsătorit cu iubita lui în ziua aniversării a 8 ani de când s-au cunoscut

„Ieri, 19 august – după fix 8 ani de când ne-am cunoscut – am celebrat ziua nunții noastre alături de familie și de cei mai apropiați dintre prietenii noștri.

A fost cea mai frumoasă zi, o zi pe care o voi prețui veșnic. Sunt recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială.

Mă simt plină de iubire. Simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume. Sunt extrem de bucuroasă să-l pot numi pe Felix soțul meu pentru tot restul vieții”, a scris vloggerița de modă și beauty pe contul personal de Instagram.

„Suntem căsătoriți!!! Mai fericit de atât nu aș putea fi. Sunt atât de norocos să-mi împart viața cu această femeie minunată!”, a scris și youtuberul.

Ce rochie a purtat mireasa?

„Avem atât de multe fotografii superbe de împărtășit! Pregătiți-vă pentru ele întreaga săptămână ce urmează.

Mulți dintre voi mi-ați complimentat rochia și aș vrea să ofer credit designerului Joanne Fleming care a reușit să-mi aducă viziunea la viață.

Ne-a luat foarte multe luni, însă am creat împreună rochia visurilor mele. P.S. Vă mulțumim pentru toate comentariile frumoase!”, a mai scris vloggerița.

„Felicitări, Marzia! A fost o plăcere să lucrez cu tine la crearea acestei piese superbe.

Rochia de inspirație Yoake (Yoake gown) a fost creată dintr-un tul de un roz pudrat extrem de deschis, cu accente din dantelă ivory în stil franțuzesc, cu o fustă detașabilă, broderie și mii de cristale Swarovski de dimensiuni foarte mici”, a scris designerul pe Instagram.

Felicitări, cuplului!

Foto: Instagram

Citește și:

Celebritățile care le-au luat apărarea lui Meghan Markle și Prințului Harry după ce cuplul regal a fost acuzat pentru că a zburat la bordul unui jet privat

Allison Holker și Stephen Boss așteaptă al doilea copil al cuplului și al treilea pentru dansatoare. Au dezvăluit sexul bebelușului

Ashley Graham este însărcinată! A făcut anunțul în ziua aniversării a nouă ani de căsnicie cu soțul ei, regizorul Justin Ervin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete