La 85 de ani, Larry King divorțează de a şaptea soţie. Care este motivul?

La 85 de ani, Larry King divorțează de a şaptea soţie. Se pare că decizia de a pune capăt mariajului îi aparține moderatorului american de radio și televiziune, acesta explicând și de ce își dorește să se separe de actuala soție, mai tânără cu 26 de ani.

Larry King și Shawn King sunt împreună de 22 de ani, iar acum au decis ca fiecare să își urmeze propriul drum. Și în trecut au fost pe punctul de a divorța, mai exact în anul 2010, atunci când au depus actele de divorț, dar dacă atunci au decis să ofere o nouă șansă căsniciei lor, acum, cei doi au hotărât să se despartă definitiv.

La 85 de ani, Larry King divorțează de a şaptea soţie. Care este motivul?

Larry King este cel care a depus actele de divorț, iar motivul invocat de moderatorul de radio și televiziune a fost cel al existenței unor “diferențe ireconciliabile”. Cererea prin care solicită încheierea mariajului a fost depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, ziua despărțirii fiind 6 iunie 2019, potrivit mediafax.ro.

Larry King și Shawn King s-au căsătorit în 1997 și împreună au doi copii. Omul de televiziune este cunoscut pentru multiple sale căsnicii, acesta fiind căsătorit de 8 ori, cu șapte femei diferite. Cea cu care a fost căsătorit de două ori este Alene Akins, însă de fiecare dată, mariajul s-a finalizat cu un divorț. Larry King a devenit tată de 5 ori.

Larry King este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni intervievatori, iar în anul 1982, acesta a primit premiul Peabody pentru excelență în domeniul radio. Omul de televiziune a trecut prin clipe grele în ultimii ani, acesta fiind diagnosticat cu cancer la plămâni în anul 2017.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Larry King și Shawn King.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Jojo și Paul Ipate, vacanță în doi în Israel! Cuplul aniversează 5 ani de relație!

Cătălin Botezatu, de urgență la spital: Îmi neglijez deseori sănătatea'. Ce a pățit designerul?

Iată ce scrie în adevăratul bilet de adio pe care l-a lăsat Mădălina Manole

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete