Un machiaj de top… model

Machiajul stralucitor al Laetitiei Casta

Una dintre ambasadoarele frumusetii L’Oreal este si arata ca o stea: sclipitoare.
Pasul unu
Pentru a da un aspect stralucitor fetei, trebuie sa accentuezi bine obrajii. Cu ajutorul degetelor sau cu un burete special, aplica usor luciul de-a lungul pometilor, mergand pana in zona tamplelor.
Pasul doi
Aplica luciul pe pleoape si arcada.
Pentru a da stralucire buzelor, contureaza-le intai cu un creion intr-o nuanta naturala. Apoi, cu ajutorul unei pensule, intinde rujul si luciul de buze, amestecand si uniformizand culoarea.

avantaje iti recomanda

Luciul pentru pleoape, buze si obraji Crea Creme, rujul Shine Delicieux in culori transparente, cu microparticule sclipitoare, si lacul de buze transparent Rouge Pulp-Cristal Integral, de la L’Oreal.

 

Ochii misteriosi ai Izabellei Scorupco

Imaginea cosmeticelor Oriflame te seduce de la prima vedere.
Pasul unu
Cu ajutorul unei pensule, intinde un fard intr-o nuanta de gri-pal pe intreaga pleoapa si arcada. Aplica cu atentie un fard mai inchis in pliul ochiului, spre coltul exterior, apoi amesteca ambele nuante.
Pasul doi
Cu un creion dermatograf, contureaza pleoapa de sus, chiar deasupra genelor, de la interior spre exterior. Aplica si pe linia genelor inferioare, accentuand spre exteriorul ochilor, apoi finiseaza cu un betisor cu vata. Nu uita de rimel: aplica-l in doua straturi.

avantaje iti recomanda

Fardul pentru ochi Pure Colour Duo Eye Shadow-City Greys, creion Silk Kohl Pencil-Ebony Black si Long Lash Mascara-Black Onix, toate de la Oriflame.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete