Un copil născut cu patru picioare și patru brațe văzut ca „miracol” și „reîncarnarea lui Dumnezeu”

Un copil născut cu patru picioare și patru brațe într-un orășel din India a îngrozit lumea medicală deși localnicii sunt convinși că e vorba de un miracol divin.

Un copil-miracol, născut într-un orășel din India, a fost asemănat cu o versiune reîncarnată a lui Dumnezeu după ce s-a născut cu patru picioare și patru brațe.

Un bebeluș a stârnit rumoare în India, după ce s-a născut cu o pereche în plus de picioare și de brațe.

Copilul a fost văzut drept un „miracol al naturii' și chiar a fost comparat cu o versiune reîncarnată a lui Dumnezeu.

Imaginea tulburătoare arată un bebeluș – care s-a născut cu 6,5 kg – având încă patru membre ieșind din stomac.

Copilul a fost născut la Centrul comunitar de sănătate Shahabad din Hardoi, un district din nordul Indiei, în statul Uttar Pradesh.

Mama Kareena, care nu și-a dezvăluit numele de familie, a fost transportată la spital după ce a suferit dureri de travaliu sâmbătă (2 iulie) și a născut la scurt timp după aceea, relatează Daily Star.

În mod miraculos, se spune că atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și se simt foarte bine, în ciuda rarității medicale. Rapoartele spun că oamenii s-au înghesuit să vadă copilul nou-născut după ce vestea s-a răspândit în zonă, iar localnicii au făcut comparații cu o zeiță cu mai multe membre.

Nu este prima dată când un bebeluș indian a lăsat comunitatea medicală “cu gura căscată” – la începutul acestui an, un alt copil născut cu patru brațe și picioare a fost idolatrizat de localnici care credeau că copilul este o întrupare a lui Dumnezeu.

Copilul născut în acest weekend în India, al cărui gen nu a fost încă dezvăluit, a devenit rapid o celebritate locală pentru aspectul său unic și membrele suplimentare.

Foto: 123rf, Daily Star

Citester și:

Banii în plic la nuntă sau Marea Rușine pe care au pățit-o doi tineri însurăței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate