Un accident de mașină a lăsat-o paralizată la doar 20 de ani, dar nu a încetat să lupte. Ce a făcut această tânără în ziua nunții este cea mai puternică dovadă de ambiție

Un accident de mașină a lăsat-o pe Ally Grizzard paralizată la doar 20 de ani și în ciuda faptului că viața ei s-a schimbat radical, tânăra nu a încetat să lupte, iar în ziua nunții a reușit să își uimească apropiații atunci când și-a făcut apariția în biserică. 

Viața lui Ally Grizzard a căpătat un alt sens în ianuarie 2015, atunci când a fost la un pas să își piardă viața în urma unui accident de mașină. Tânăra se îndrepta către un cabinet veterinar atunci când a observat că din față se apropia un camion încărcat cu fân. Impactul a fost atât de puternic, încât Ally Grizzard a fost aruncată din autoturismul pe care îl conducea, iar trupul ei a ajuns pe marginea drumului.

Un accident de mașină a lăsat-o paralizată la doar 20 de ani, dar nu a încetat să lupte

Ajunsă la spital, medicii au constatat că în timpul accidentului coloana ei vertebrală a fost puternic afectată, lucru care o va împiedica să mai meargă din nou.

“Tot ce-mi amintesc este că am văzut un camion cu fân care venea spre mine, pe banda mea.”, a spus Ally Grizzard, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a tinerei, pe lângă fracturile de la coloană, aceasta având probleme grave la nivelul plămânilor și hemoragie internă. Chiar dacă a ajuns la spital fără puls, medicii au reușit să îi salveze viața, însă adevărata luptă a început abia după acest episod dramatic.

Momentul în care iubitul ei a cerut-o în căsătorie a fost cel care a determinat-o pe Ally Grizzard să meargă din nou. În noaptea logodnei, tânăra și-a sunat terapeutul și i-a spus: “Ești pregătit să mă antrenezi pentru ca în ziua nunții să pășesc pe culoarul bisericii?”. 

Timp de un an și jumătate, Ally Grizzard s-a antrenat intens, iar în ziua nunții, mireasa și-a uimit invitații atunci când și-a făcut apariția în biserică. A reușit să meargă din nou cu ajutorul unui suport pentru susținerea picioarelor și pășind la brațul tatălui ei biologic și tatălui vitreg.

“A fost o luptă, dar am reușit să merg pe culoar. Am fost foarte hotărâtă. Puteți continua chiar și în zilele grele, puteți continua să aveți o viață normală, să vă căsătoriți, să aveți copii și să faceți tot ce ați făcut înainte, doar că într-un mod diferit”, a povestit Ally Grizzard.

Nu doar că a reușit să meargă din nou, dar Ally Grizzard s-a putut bucura și de dansul mirilor. Tânăra și-a propus ca reușita ei să fie un exemplu și pentru alte persoane cu dizabilități.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ally Grizzard.

Foto: facebook

Citește și:

Povestea unei mame care a născut la doar 22 de săptămâni de sarcină

A fost violată când avea 14 ani pentru că modul în care era îmbrăcată i-a încins imaginația agresorului: Voi continua să-mi expun corpul pentru că-l iubesc'

A aflat că are cancer de col uterin când era însărcinată – Copilul mi-a salvat viața'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate