Un accident de mașină a lăsat-o paralizată la doar 20 de ani, dar nu a încetat să lupte. Ce a făcut această tânără în ziua nunții este cea mai puternică dovadă de ambiție

Un accident de mașină a lăsat-o paralizată la doar 20 de ani, dar nu a încetat să lupteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Un accident de mașină a lăsat-o pe Ally Grizzard paralizată la doar 20 de ani și în ciuda faptului că viața ei s-a schimbat radical, tânăra nu a încetat să lupte, iar în ziua nunții a reușit să își uimească apropiații atunci când și-a făcut apariția în biserică. 

Viața lui Ally Grizzard a căpătat un alt sens în ianuarie 2015, atunci când a fost la un pas să își piardă viața în urma unui accident de mașină. Tânăra se îndrepta către un cabinet veterinar atunci când a observat că din față se apropia un camion încărcat cu fân. Impactul a fost atât de puternic, încât Ally Grizzard a fost aruncată din autoturismul pe care îl conducea, iar trupul ei a ajuns pe marginea drumului.

Un accident de mașină a lăsat-o paralizată la doar 20 de ani, dar nu a încetat să lupte

Ajunsă la spital, medicii au constatat că în timpul accidentului coloana ei vertebrală a fost puternic afectată, lucru care o va împiedica să mai meargă din nou.

“Tot ce-mi amintesc este că am văzut un camion cu fân care venea spre mine, pe banda mea.”, a spus Ally Grizzard, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a tinerei, pe lângă fracturile de la coloană, aceasta având probleme grave la nivelul plămânilor și hemoragie internă. Chiar dacă a ajuns la spital fără puls, medicii au reușit să îi salveze viața, însă adevărata luptă a început abia după acest episod dramatic.

Momentul în care iubitul ei a cerut-o în căsătorie a fost cel care a determinat-o pe Ally Grizzard să meargă din nou. În noaptea logodnei, tânăra și-a sunat terapeutul și i-a spus: “Ești pregătit să mă antrenezi pentru ca în ziua nunții să pășesc pe culoarul bisericii?”. 

Timp de un an și jumătate, Ally Grizzard s-a antrenat intens, iar în ziua nunții, mireasa și-a uimit invitații atunci când și-a făcut apariția în biserică. A reușit să meargă din nou cu ajutorul unui suport pentru susținerea picioarelor și pășind la brațul tatălui ei biologic și tatălui vitreg.

“A fost o luptă, dar am reușit să merg pe culoar. Am fost foarte hotărâtă. Puteți continua chiar și în zilele grele, puteți continua să aveți o viață normală, să vă căsătoriți, să aveți copii și să faceți tot ce ați făcut înainte, doar că într-un mod diferit”, a povestit Ally Grizzard.

Nu doar că a reușit să meargă din nou, dar Ally Grizzard s-a putut bucura și de dansul mirilor. Tânăra și-a propus ca reușita ei să fie un exemplu și pentru alte persoane cu dizabilități.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ally Grizzard.

Foto: facebook

Citește și:

Povestea unei mame care a născut la doar 22 de săptămâni de sarcină

A fost violată când avea 14 ani pentru că modul în care era îmbrăcată i-a încins imaginația agresorului: Voi continua să-mi expun corpul pentru că-l iubesc'

A aflat că are cancer de col uterin când era însărcinată – Copilul mi-a salvat viața'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate