Uluitoarea transformare a Biancăi Drăgușanu: de ce nu s-a oprit la timp?

Avea doar 19 ani când a apărut pentru prima dată la televizor, în emisiunea 'Din dragoste'. Se întâmpla în 2001. Încă de atunci a atras atenția, și nu neapărat cu povestea de dragoste pe care venise să o spună lumii. 

Uluitoarea transformare a Biancăi Drăgușanu: de ce nu s-a oprit la timp?

Tânăra de nici 20 de ani, înaltă, planturoasă, a ațintit privirile asupra ei pentru un „ceva' greu de definit dar imposibil de ignorat. Chiar dacă avea propriile imperfecțiuni – ca noi toți de altfel -, chiar dacă nu era o frumusețe clasică (sau poate că tocmai de aceea!), Bianca reușise cumva să pătrunda în memoria colectivă. Contactul cu televiziunea a fost, cu siguranță, factorul declanșator al devenirii Biancăi de azi. A înțeles atunci că nu e perfectă dar că este perfectibilă și că frumusețea fizică este un pașaport care oferă acces nelimitat într-o lume la care începuse să tânjească. Am putea crede fără să greșim – cel mai probabil -, că transformarea ei fizică nu a fost dictată strict de nemulțumirile personale din fața oglinzii. A fost mai degrabă o adaptare la standardele de frumusețe ale vremurilor, o investiție în personajul pe care singură l-a creat, cu tot cu controversele din jurul lui.

Tânăra Bianca a făcut primul pas necesar: a slăbit. Mult. Vreo 35 de kilograme. Un admirabil efort, de altfel. Slăbind nu a scăpat doar de kilogramele în plus ci mai ales de complexul pe care îl avea din cauza lor. Seria transformărilor ei, care au implicat interveniția medicilor, a început doi ani mai târziu, în 2003, de la lucrurile simple. Scoaterea unor inestetice alunițe de pe față cu laserul și realizarea unei danturi perfecte prin fațetarea dinților naturali. Apoi, pentru că o scădere ponderală importantă are și neajunsurile ei, a ales să… repună lucrurile la locul lor, printr-o intervenție la nivelul sânilor. Poate că dacă ar fi oprit în acest punct „festivalul' intervențiilor estetice nu ar fi ajuns să se spună despre ea că este etalonul „femeii din plastic'. Însă Bianca a fost de neoprit. Și din frumusețea ei naturalăa, doar ușor ajustată, a căzut în patima dependenței de ace și bisturie. Și-a mărit sânii, și-a injectat acid hialuronic în buze (mai mult decât ar fi fost, să zicem, nevoie), și-a umplut ridurile cu botox, a recurs la o lipoaspirație în zona taliei. S-a vorbit „prin târg' că s-ar fi operat pentru scoaterea a două coaste numai pentru a avea talie de viespe. Că și partea dorsală ar fi suferit modificări. Ba chiar și picioarele. Pe unele dintre intervenții le-a recunoscut, pe altele nu. Nici măcar părul – care a trecut prin mai toate nuanțele de blond, șaten și roșcat – nu este în integralitate al ei, pentru că apelează la extensii, așa cum a mărturisit. Dacă vrei să găsești ceva natural la ea, doar ochii mai păstrează această calitate. Puși în valoare de… gene false.

Am fi ipocriți să nu recunoaștem că, până la un punct, transformările Biancăi au fost în bine. Și că perioada în care a fost asistentă în show-ul nocturn al lui Dan Capatos, în anii 2011-2012, a fost cea mai bună perioadă a ei, bucurându-se de admirația publicului. Tot ce a urmat după și a dus la rezultatul de azi, sunt exagerări care au îndepărtat-o de ceea ce și-a dorit și-ar fi putut să fie.

Foto: Libertatea, Facebook

Citeste și:

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete