Celebră actriță, obligată să-și întrerupă a doua sarcină! „M-am simțit ca un eșec”

În noua ei carte, You & I As Mother (Tu și cu mine ca mame), actrița Laura Prepon a vorbit deschis despre o experiență extrem de personală.

Referitor la același subiect, într-un interviu oferit recent publicației People, actrița în vârstă de 40 de ani mărturisește că, în anul 2018, a fost obligată să-și întrerupă cea de-a doua sarcină.

Laura Prepon, obligată să-și întrerupă a doua sarcină! „M-am simțit ca un eșec”

Laura spune că a rămas însărcinată în 2018 după ce cu doar un an în înainte, în 2017, ea și soțul ei, Ben Foster (39 de ani), au binevenit pe lume primul lor copil, o fiică, Ella.

Sonograma controlului de 16 săptămâni a celei de-a doua sarcini a arătat ceva dureros – copilul suferea de o malformație congenitală a sistemului limfatic.

„Specialistul nostru neonatal ne-a spus că oasele și creierul nu mai creșteau. Ni s-a mai spus și că sarcina nu va ajunge la termen și că organismul meu este în pericol dacă aleg să păstrez copilul.”

„Ben mă ținea în brațe în timp ce plângeam”, continuă actrița. „Am fost nevoiți să întrerupem sarcina.”

Actrița mai spune și că s-a învinovățit, în mod deosebit întrebându-se dacă lupta sa cu bulimia a avut de-a face cu sarcina.

„Să ajungi în al doilea trimestru și să ți se spună vestea asta oribilă, m-am simțit ca un eșec”, își mai amintește ea.

Laura Prepon: „Este ușor să dai vina pe propria persoană”

„Mă simțeam de parcă întreg corpul meu a eșuat. Întreg ciclul lucrurilor care nu erau în regulă cu corpul meu a revenit.

Eram speriată ca abuzul la care mi-am supus corpul să nu fi fost motivul din cauza căruia nu am putut duce sarcina la termen.

Doctorii mi-au confirmat că nu era vorba despre așa ceva, însă în momentele acestea este ușor să dai vina pe propria persoană.”

Actrița mai dezvăluie că soțul ei i-a fost alături în toată acea perioadă, iar, în anul 2019, a rămas din nou însărcinată.

Deși a fost desigur extrem de fericită, actrița admite că i-a fost de asemenea teamă. Laura și Ben au devenit părinți pentru a doua oară luna trecută. Actrița a dat naștere unui fiu perfect sănătos.

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și:

Actrița Michelle Williams s-a căsătorit în secret! Ea și regizorul Thomas Kail urmează să devină părinți

Comediantul Kevin Hart, tată pentru a patra oară! Soția actorului este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete