Ultimele zile cu reduceri de 40% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți!

Ultimele zile cu reduceri de 40% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți!

Delta Dunării este locul perfect pentru o vacanță activă de primăvară. Aici te poți bucura de sesiuni de observare a păsărilor, de plimbări cu barca pe lacuri și canale de smarald sau să pornești în drumeții spre pădurea de nisip, Letea.

Sunt o mulțime de motive pentru care ar trebui să iei în calcul o escapadă în Rezervația Biosferei în această perioadă a anului. Unul dintre ele ar putea fi faptul că acum tarifele la vacanțele Gulliver Delta Resort sunt accesibile tuturor, chiar și seniorilor!

Profită de oferta Last Minute cu reducere de 40% și rezervă acum un sejur la Gulliver Delta Resort Murighiol 4la tarife începând cu 826 lei/persoană. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Vacanță în stil lipovenesc

Așezată într-un cadru pitoresc fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4 este o unitate de cazare dezvoltată în stil specific lipovenesc, unde turiștii au parte de relaxare în inima naturii. În cadrul complexului există o grădină luxuriantă cu balansoare, dar și un loc de joacă ideal pentru cei mici. În zilele calde poți să stai la piscină, să pescuiești de pe ponton sau să descoperi Delta Dunării în numeroase excursii opționale cu barca.

Ținut al superlativelor naturale

Delta Dunării este cea mai mare suprafață de câmpii umede, dar și locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa. Cu cele peste 5000 de viețuitoare indexate pană în acest moment, Rezervația Biosferei se află pe locul trei mondial ca importanță ecologică după Marea Barieră de Corali și Insulele Galapagos.

Drumeții, jeep-safari și plimbări cu barca

Explorează ținutul nemărginit al Deltei la o plimbare cu barca spre canalul Uzlina și lacurile Isaccel, Durnoliapca și Isac – un traseu popular unde poți savura pe îndelete flora unică în lume, a acestui colț de rai declarat Patrimoniu UNESCO. Dacă ești dornic de sesiuni de birdwatching poți porni spre coloniile de păsări din zona lacului Uzlina, Delta Dunării fiind locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa.  

Pentru drumeții în natură poți alege o excursie la Sulina și Sfântu Gheorghe, două localități pitorești vestite pentru plajele sălbatice ce se arcuiesc la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră.

Aventurează-te într-un safari autentic la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală a bătrânului continent, unde cresc liane grecești lungi de până la 25 de metri. În zona dunelor de nisip, asemănătoare locurilor deșertice, vei putea zări și celebrii cai sălbatici de la Letea.  

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Last Minute Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta