Spectacol de primăvară în Delta Dunării

Spectacol de primăvară în Delta Dunării

Delta Dunării încântă prin autenticitate, liniște, peisajele pitorești și așezările uitate de timp, iar primăvara este magică în acest colț de paradis al României. Dacă ești dornic să petreci câteva zile relaxante în natură, departe de agitația marilor orașe, poți lua în calcul o escapadă la Gulliver Delta Resort Murighiol 4✿.

Vacanță în stil lipovenesc

Profită de ultimele zile cu reduceri de 40% și rezervă acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți la tarife accesibile de la 826 lei/persoană! Pachetele de vacanță de 4 și 5 zile includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Gulliver Delta Resort 4✿ este o unitate de cazare realizată în stil tipic lipovenesc și așezată fix pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Aici ai parte de relaxare în cadrul unei grădini luxuriante cu balansoare, să pescuiești de pe ponton, să admiri peisajele din foișor sau să te bronzezi la piscină în zilele calde.

Explorează muzeul naturii

Ultimele luni de primăvară sunt perfecte pentru escapade în Delta Dunării, peisajele fiind într-o continuă schimbare. Acum au loc inundațiile naturale, malurile dispar practic într-o mare de ape ca smaraldul, înfloresc nuferii și lotușii, iar păsările îmbracă penajul nupțial (cel mai spectaculos din an). În plus, răsăriturile și apusurile, de un portocaliu intens, sunt mai hipnotizante ca oricând, iar vremea plăcută te invită la plimbări relaxante în natură.

Pornește cu barca pe canalele strâmte și admiră pelicanii, stârcii, lopătarii și cormoranii ce se dau în spectacol pe cerul senin. De mai bine de 100 de ani, Delta Dunării se mândrește cu cea mai mare comunitate de pelicani comuni și creți din Europa, iar cele peste 320 de specii de înaripate, clasează rezervația în topul celor mai bogate locuri cu faună ornitologică.

Dacă ai chef de aventuri nu poți rata Letea, care alături de Caraorman, formează singurele păduri de nisip din România, unde dunele măsoară chiar și 10 metri înălțime. Cea mai veche rezervație de la noi din țară, Pădurea Letea este locul incredibil unde întâlnești cele mai diverse plante cățărătoare, inclusiv liana grecească ce se încolăcește pe trunchiurile stejarilor seculari.

Plaje virgine scăldate de ape în nuanțe de verde-kaki

Delta Dunării este un ținut al superlativelor naturale, aici vei găsi și cele mai frumoase plaje sălbatice ce se întind elegant la locul unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră. Dacă la Sulina poți să calci pe urmele vechilor pirați vizitând Farul Otoman și Biserica cu Mozaicuri de pe faleză, în Sfântu Gheorghe poți face o escapadă gastronomică, localitatea fiind vestită pentru delicioasa ciorba de peste –  storceag din sturion proaspăt.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Last Minute Sejur Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Weekend in Delta Seniori – tarife de la 826 lei/persoană, 3 nopți.

Delta pentru Seniori – tarife de la 892 lei/persoană, 4 nopți.

Weekend Delta pentru toti – tarife de la 892 lei/persoană, 3 nopți.

Delta pentru toti – tarife de la 959 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). *Reducerea EB este valabila pana la 31 martie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta