Ultimele cuvinte ale lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc în fața Ambasadei Rusiei

Miercuri, 6 aprilie, un bărbat în vârstă de 47 de ani și-a pus capăt zilelor chiar în fața Ambasadei Rusiei. Bogdan Drăghici, fostul președinete ale Asociației TATA, și-a dat foc, însă înainte de gestul său necugetat a lăsat un ultim mesaj.

Bogdan Drăghici primise cu o zi în urmă o condamnare la închisoare de 15 ani și 4 luni în urma procesului penal în care era acuzat de abuz sexual asupra propriei fiice. Presiunea cauzată de acest verdict la determinat să meargă în fața Ambasadei Rusiei, să-și dea foc și să intre cu mașina în gardul instituției.

Din nefericire, echipajele ajunse la fața locului au constatat decesul bărbatului, deși au reușit să lichideze incendiul. Potrivit Antena 3, Bogdan Drăghici și-ar fi rugat fratele, înainte de a se sinucide, să aibă grijă de fiica sa după ce el va muri.

Procurorul de caz sosit la fața locului a declarat reporterilor că în interiorul autoturismului au fost descoperite mai multe containere cu substanțe inflamabile, care vor fi examinate de experții criminaliști. Accidentul a fost cercetat și urmează să fie efectuată o autopsie, a declarat procurorul Bogdan Staicu.

Ministerul de Externe al României a declarat într-un comunicat că „respinge orice atribuire de context sau semnificație politică acestui tragic incident' și a cerut ambasadei Rusiei „să exercite o reținere maximă în oferirea oricăror interpretări', înainte ca investigațiile să fie încheiate.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri