ULTIMĂ ORĂ! Aeroportul Henri Coandă s-a închis din cauza VISCOLULUI! Zborurile vor fi redirecționate

ULTIMĂ ORĂ! Aeroportul Henri Coandă s-a închis din cauza VISCOLULUI! Zborurile vor fi redirecționate

Nisoarea abundentă și viscolul din toată țara au creat mari probleme, iar circulația tuturor mijloacelor de transport a fost îngreunată. Multe șosele au fost deja blocate, iar acum au intervenit probleme și pe aeroport.

Traficul aerian se desfășoară, în condiții de iarnă atât pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, cât și pe Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, conform a1.ro.

Aeroportul Internațional Henri Coandă este închis temporar, pentru o perioadă de 45-60 minute, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Bborurile care urmează să aterizeze la Bucureşti vor fi redirecţionate către alte orașe, dacă nu este posibil ca acestea să aterizeze pe Aeroportul Internațional București Băneasa.

În aceste momente, se intervine constant cu utilaje pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. De asemenea, autoritățile acționează pentru a asigura condiţiile pentru desfăşurarea în plină siguranţă a deplasărilor aeriene.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Viscolul a paralizat circalația autovehiculelor din toată țara! Iată lista completă a drumurilor şi autostrăzilor închise

Urmează zile cu ger năsprasnic și viscol! Meteorologii au emis mai multe avertizări meteorologice

Ai rămas blocat în nămeți? Iată care sunt numerele de telefon la care poți suna în caz de urgență

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri