Uca Marinescu, câștigătoarea trofeului Femeia Anului 2002, premiu de excelență pentru întreaga activitate

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Este profesoară, exploratoare și sportivă de performanță. După pensionare, a decis că trebuie să cunoască lumea, iar de atunci viața ei înseamnă explorarea cât mai multor locuri din lume, incluzând Polul Nord, Sud și cel magnetic. A explora înseamnă pentru ea a se descoperi pe sine pretutindeni pe unde a călătorit în lume.

Cea mai importantă revelație a constituit-o universul uman. Alături de căutarea meticuloasă a matrixului spiritual de pe cele cinci continente, a simbolurilor și a arhetipurilor culturale ale civilizațiilor, din Antarctica până în Papua Noua Guinee, de la Polul Sud până în Africa și Nepal, din India și Tibet până în Europa, din America de Nord până în America de Sud și din Alaska până în Mongolia, Siberia și Polul Nord, Uca Marinescu a trăit experiența celui mai frumos dar al acestei planete – natura.

La 70 de ani a făcut ocolul Pământului, iar anul acesta tomai s-a întors din Valea Hunza, valea centenarilor din Munții Himalaya. Lecția cea mai importantă pe care a învățat-o de-a lungul călătoriilor sale este dragostea puternică pentru omenire, credința nezdruncinată în prietenie, unica armă împotriva violenței, urii, alienării și distrugerii mediului înconjurător.

Citește și Ocolul Pământului la 70 de ani

Citește și Femeia care a văzut Orașul Interzis

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro